|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 832> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК.....Жива вистина...и реалност...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ссдк-така ми изгледа.Инаку ги шокирам секој пат
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...добредојде
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу се израдував
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ............. многу умен овој нинџава бре ..... многу
“ Повеќе вреди војска од магариња, што ги предводи лав...отколку војска од лавови, што ги води магаре.... “
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ............ да бе ...............
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... еве ме пак
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-да
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-важно е да има заблуда
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-веќе не им е интересно................
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...на една личност што ја сретнав после многу време
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... си станал како шиптар на електро технички факултет ........ електро шок
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .............тишинааааааааааааааа...................................... Изменето од емил - 13.Март.2010 во 20:15 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-на што?
|
|
Внеси реплика | страница <1 2829303132 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |