IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Сон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
Автор
Порака Обратен редослед
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 01:46
ehhh emi nekogas i znam, ama pred da se razbudam si biram sto sakam da znam kogak e stanam, ako ne mi se dopaga ne go znam :)... 
Кон врв
sara333 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sara333 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2007 во 00:45
Originally posted by brmm brmm напиша:

mnoooogu retko sonuvam, i koj znae so sonuvamголема%20насмевка

sonuvame sekogas samo sto ne se sekavame koga ke se razbudime ....

znaes, znaes, ama se pravis deka ne znaes...te znam jas tebe
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 20:32
Chesto mi vikaat...-ne sonuvaj nishto....
ako nekogash se pojavam tamu...izbrkaj me...?????

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
551mb Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Август.2007
Поени: 207
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај 551mb Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 19:42
a jas pak sega sonuvam kako e NOVA GODINA...ii vikam na drugarka mi ajde da odime negde a ona si kuti celo vreme...i vikam ja ke odam so drugar mi i taa vika odi...i jas otidov...tamu vo k.voda mi bese glupo bez nea...ja cekav da dojde potoa po nova godina i taa nedojde....nedojde i den denes...
I SO ZNACI SEA OVA KE DOJDE ILI NE ILI MI SE NALUTI BEZ ZBOR...I NEMA DA MI ZBORI DO KRAJOT NA ZIVOTOT?
Кон врв
silvija* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај silvija* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Август.2007 во 18:23
retko sonuvam a neznam ova so znaci.Znam deka sonot e obratno od jave.Go sonuvav bivsiot moj kako sum posla kaj sto raboti da mu soopstam na site deka se mazam,a toj ne mi pravel muabet samo me podigna vo race i pocna da me stega i guska i celo vreme go prasuvav so mu e nisto ne mi odgovarase,se do eden moment koga edna devojka mi prijde i mi rece deka konecno me zapoznala oti jas sum mu bila ljubovta na zivotot oti samo na mene mislel,i velam zosto bas sega koga ke se mazam e vaka,i probav da mu izbegam od pregratka ama ne mi ja pustase rakata i mu velam zosto segam me macis samo i toj mi veli ti ke bides moja zgresiv vo vrska so se i site ke gi ostavam za tebe . So bi znacelo ova veruvam vo sonovite mnogu.
sme se rodile oti drugi sakale , ke ziveeme onaka kako nie sakame
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 23:35
mnoooogu retko sonuvam, i koj znae so sonuvamголема%20насмевка
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 23:12
znaci ne se cepkaj so posilni, moze da te natepaaatголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
KaTeNcE1111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јануари.2007
Поени: 168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaTeNcE1111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2007 во 20:29
Vo sonot minatata nok se tepav so sestrata na mojot poranesen decko i nikako ne mozev da ja pobedam, nemav sila. Sto znaci toa?збунетост
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 00:48
Originally posted by superbaby superbaby напиша:

dali znae nekoj sto znaci ako sonuvame grmotevici? ali strasniгрицкање%20нокти

не значи ништо не се грижи среќа
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2007 во 18:54
dali znae nekoj sto znaci ako sonuvame grmotevici? ali strasniгрицкање%20нокти
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2007 во 22:13
нокеска сонував како сум во штабот на ДПА со Џафери и  Тачи на иста маса, и нешто ми дадоа задача да ги убедам Македонците да гласаат за нив..многу јак сон , ха ха ахголема%20насмевка
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 18:33
sonot e sozdaden samo za da ne ni bide dosadno koga spiemeсмеењесмеењесмеење
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Горе_Лево Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Поени: 331
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Горе_Лево Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:17
Сонот како сон, односно „тумачење„ на некои „филмски слики„ како бело значи ова, црно значи она, жена значи едно, маж значи друго...бла бла бла...нема врска, соновите не претскажуваат ништо среќа

Содржината на сонот е поинаква.
Кога спиеме, мозокот се опушта максимално можно, свеста исчезнува, скоро и да ја нема понекогаш, се отпуштаат мозочните „кочници„ , самоконтролата паѓа на најниско ниво, попушта онаа наметната цензура на јавето...и доаѓа во преден план потсвеста.

Сонот буквално ја преработува содржината на јавето, она што ни се случува во нашиот „буден„ живот, ја извлекува суштината од него која на некој начин ја криеме од себе и ни го демонстрира тоа со слики, невистинити, извртени, преувеличени пропратени со длабоки емоции, ослободени од сите инхибициисреќа
Убаво е кога би се потрудиле тие сонови да пробате да ги протумачите на таков начин, така доаѓате до многу вистини за себесреќа

Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 02:20
сонувам секоја вечер, ама не се замарам со анализа на соновите и да барам некое скриено значење среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2829303132 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,453 секунди.