![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 55> |
Автор | |
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehhh emi nekogas i znam, ama pred da se razbudam si biram sto sakam da znam kogak e stanam, ako ne mi se dopaga ne go znam :)...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
sonuvame sekogas samo sto ne se sekavame koga ke se razbudime ![]() znaes, znaes, ama se pravis deka ne znaes...te znam jas tebe ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Chesto mi vikaat...-ne sonuvaj nishto....
ako nekogash se pojavam tamu...izbrkaj me...????? |
|
![]() |
|
551mb ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
a jas pak sega sonuvam kako e NOVA GODINA...ii vikam na drugarka mi ajde da odime negde a ona si kuti celo vreme...i vikam ja ke odam so drugar mi i taa vika odi...i jas otidov...tamu vo k.voda mi bese glupo bez nea...ja cekav da dojde potoa po nova godina i taa nedojde....nedojde i den denes...
I SO ZNACI SEA OVA KE DOJDE ILI NE ILI MI SE NALUTI BEZ ZBOR...I NEMA DA MI ZBORI DO KRAJOT NA ZIVOTOT? |
|
![]() |
|
silvija* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
retko sonuvam a neznam ova so znaci.Znam deka sonot e obratno od jave.Go sonuvav bivsiot moj kako sum posla kaj sto raboti da mu soopstam na site deka se mazam,a toj ne mi pravel muabet samo me podigna vo race i pocna da me stega i guska i celo vreme go prasuvav so mu e nisto ne mi odgovarase,se do eden moment koga edna devojka mi prijde i mi rece deka konecno me zapoznala oti jas sum mu bila ljubovta na zivotot oti samo na mene mislel,i velam zosto bas sega koga ke se mazam e vaka,i probav da mu izbegam od pregratka ama ne mi ja pustase rakata i mu velam zosto segam me macis samo i toj mi veli ti ke bides moja zgresiv vo vrska so se i site ke gi ostavam za tebe . So bi znacelo ova veruvam vo sonovite mnogu.
|
|
sme se rodile oti drugi sakale , ke ziveeme onaka kako nie sakame
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
mnoooogu retko sonuvam, i koj znae so sonuvam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JANE971 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
znaci ne se cepkaj so posilni, moze da te natepaaat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Vo sonot minatata nok se tepav so sestrata na mojot poranesen decko i nikako ne mozev da ja pobedam, nemav sila. Sto znaci toa?
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не значи ништо не се грижи ![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
dali znae nekoj sto znaci ako sonuvame grmotevici? ali strasni
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
нокеска сонував како сум во штабот на ДПА со Џафери и Тачи на иста маса, и нешто ми дадоа задача да ги убедам Македонците да гласаат за нив..многу јак сон , ха ха ах
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
sonot e sozdaden samo za da ne ni bide dosadno koga spieme
![]() ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Сонот како сон, односно „тумачење„ на некои „филмски слики„ како бело значи ова, црно значи она, жена значи едно, маж значи друго...бла бла бла...нема врска, соновите не претскажуваат ништо
![]() Содржината на сонот е поинаква. Кога спиеме, мозокот се опушта максимално можно, свеста исчезнува, скоро и да ја нема понекогаш, се отпуштаат мозочните „кочници„ , самоконтролата паѓа на најниско ниво, попушта онаа наметната цензура на јавето...и доаѓа во преден план потсвеста. Сонот буквално ја преработува содржината на јавето, она што ни се случува во нашиот „буден„ живот, ја извлекува суштината од него која на некој начин ја криеме од себе и ни го демонстрира тоа со слики, невистинити, извртени, преувеличени пропратени со длабоки емоции, ослободени од сите инхибиции ![]() Убаво е кога би се потрудиле тие сонови да пробате да ги протумачите на таков начин, така доаѓате до многу вистини за себе ![]() |
|
![]() |
|
сонувам секоја вечер, ама не се замарам со анализа на соновите и да барам некое скриено значење
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |