![]() |
|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 49> |
Автор | |
stariot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Хахаха, Смртта на чиновникот.
Пократка е. |
|
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
|
|
![]() |
|
emkas ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Alhemicarot
|
|
![]() |
|
renesansa ![]() Група ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Paviljon od zeni - od Perl Bak
Koga dusata zamruva----Lajos Zilahi
Pirej----Petre M Andreevski
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Paviljon broj 6 od Chehov.....ja procitav vo eden zdiv i mnogu mi se dopadna
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
ETOILE ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
"NAJGOLEMIOT TRGOVEC NA SVETOT" od Og Mandino
![]() Изменето од mamma - 30.Март.2008 во 15:53 |
|
JULE
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
dekameron
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Pa i ne ti e mislenjevo bas skromno,neli?
Alhemicarot e navistina prekrasna kniga,kako i Kraj rekata Pedra sednav i placev ama i Pettata gora ne e losa.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
posledna kniga koja,ja procitav nedelava bese
OVAA STRANA NA RAJOT...od Frensis F. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...ГИ ПОЗАЈМУВАМ...,,СОН НА ЛЕТНАТА НОЌ"...,,АНТИХРИСТ"...,,ГЛАМЈИ"(В.АНДОНОВСКИ)....ИНТЕРЕСНИ...РЕТКИ КНИГИ,СТАРИ ИЗДАНИЈА(ИДИВИДИ СТАРИТЕ ПОСТОВИ)!!!КОНТАКТ ПРЕКУ LP....!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Neznam dali ke otskoknam od temava no moram da go spomenam i PROROKOT od Khalil Gibran. Na nea cesto se navrakam, malecka i mnogu inspirativna-KNIGA LEGENDA. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Posledna kniga sto ja procitav e "Lovec na zmejovi" od Halid Hoseini. Vo nea se zboruva za prijatelstvoto, ljubovta, tragite na dusata, no i dava slika za sostojbata vo Avganistan.
Retko da nacekam od denesnive avtori nesto tolku sodrzajno, so izdrzani licnosti, nastani...ne te ostava na mir do poslednata stranica. Najtoplo im ja preporacuvam na site ljubiteli na dobrata kniga.
BAS ME INTERESIRA AKO NEKOJ JA PROCITAL DA DADE SVOJ KOMENTAR ZA NEA.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
The wolf ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Последна прочитана "Ракописот Q" од Џонатан Раб
Отец Пирс(главниот лик) е во потрага по документи кои го содржат клучот за заговорот на манихеите:еретичка секта,која била отфрлена од црквата........ |
|
![]() |
|
macenceto ![]() Сениор ![]() Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
ja procitav "Black Beauty" od Anna Sewell i
od Charls Dikens "Great expectations"
sea ke vidam so ke pochnam da chitam naredno
pozz
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
mogli-kniga o djungli
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |