![]() |
|
Скопје најубавиот град во светот! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132> |
Автор | |
interist_99 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јас бев во Истанбул пред една недела,право да ви казам не ми се доагасе во Скопје кога видов сто се има таму а овде тоа го нема |
|
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Кога заминав за подолго време од Скопје, сватив дека ми недостига секоја негова улица, секое ќоше, секој еден дел од денот во него...но рака на срце, има и гаднички скопски предели
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ama jas si go sakam.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
јас не баш секое катче, има и многу језиви катчиња низ Скопје, ама генерално срцка град е ако знаеш да му ги искористиш потенцијалите |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Isto i jas! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
SKOPJE-tuka sum rodena...tuka ziveam i sekoe katce si go sakam.... Изменето од beleg |
|
|
|
![]() |
|
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Заради немањето многу избор во поглед на вработување,перспектива во другите градови многу луѓе против своја волја живеат во Скопје- еден од нив сум и јас за жал
![]() |
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Mene Skopje mnogu mnogu mi se svigja. Znam deka ima mnogu mani no toa e vina na lugjeto, a ne na gradot. A toa sto go nudi e super. Moram da kazam kako grad za ziveenje (vo nekoja po-ok sredena situacija so drzavata) si go sakam skopje i bi sakal da se vratam.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
eden kiss za tebe,............................"prijatelski",...........
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Taka de...aj poradi brza i centar ke go spomneme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Bez konk*rencija za mene e najdobar, od Ostrovo-Aerodrom-Novo Lisice
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Najubav grad na svetot-mojot grad-moeto Skopje-mojot Aerodrom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Bez da pravime konkretni sporedbi, treba da si priznaeme deka "najbrziot" zivot vo Makedonija se slucuva vo Skopje. |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |