![]() |
|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 54> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupiv sprava za macenje od top ljubomorshop
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Сум.....малку.... изгледа.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
п.с.
но ипак работам над самоконтролот и душевниот си мир. ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Да...и кога треба, и кога не треба.
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
DA
![]() |
|
![]() |
|
fros ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Февруари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
ja sum mn ljubomorna,ali i jas samata ne znam zasto...ednostavno toa e pojako od mene..kolku i da sakam da go skrijam toa ednostavno ne mozam i so toa iskacam glupa pred mojot partner...
sekad koga nego ke mu stigne poraka ili ke sedne na msn ja poluduvam,a porano ne sum bila takva...ne znam zasto,mozda zasto go sakam ili preteruvam... |
|
Do not play with the viper
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Љубоморен сум кога гледам дека има причина...
е тогаш сум крајно љубоморен а и немам милот, инаку не сум лош... у принципу ![]() Туку... ај здравје боже... можи вака ко што сум во план нешто ќе биде за скоро... пу пу да не е на подрек ![]() Изменето од volkswagen - 01.Март.2010 во 21:00 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Не не и повторно не.
Кога не сум затрескана... АМА ВО ВАКВА СИТУАЦИЈА... ![]() Во која што сум... мааалку... сосем малку. Иначе, не поднесувам љубоморни луѓе... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
маааалку, само колку за запршка
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Се трудам да не бидам..ама не ми успева....
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Исто и јас....само кога сум вљубена,инаку мува не ме лаза
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
в крај
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sum
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
...... не
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |