![]() |
|
Неостварена желба |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 28293031> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Minatata godina vo septemvri:) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Toa ti e neostvarena zelba, da doznaes koga bila Maja u Rusija? |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
maja! koga si bila vo Rusija? |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ima sto da se vidi vo Moskva.Kje ostanesh bez zdiv.Fantazija e. |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
:-))) znam, znam:-))), de deee hektor zboris ko ti kojznae kolku da si star...:-))
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Ajde be Alekta pa ti uste si malecka ke nacekas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
i jas isto!!! jas imam rodnini tamu, i trebase letovo so pomina da odam ali ne mi dadoa viza, i plus so parite ispadna deka nemame dovolno...itn...itn...ama kaj i da e kje odam:-)) pa cel zivot e pred mene:-)) |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Mene najubavi mi se rusite baladi : Sonja , Oci cornija , itn.itn
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() Izrasnav so Rusija vo dushata i dobro go govorev toj jazik..ne znam od kade mi se nametna toa..no imam kup slajdovi, knigi..i eden den ke pojdam da ja vidam Moskva, leningrad i soci...site tie balovi, raskoshi ubavini, nacionalni bogatstva mnogu me voodushevuvaat...gi pametam site ruski prikazni najomilena mi bese kamenoto lale.. e..Rusija..navistina mi e neostvarena zelba... |
|
![]() |
|
sweet
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Moja neostvarena zelba e da sum vo vremeto na Petar Veliki....
da imam prekrasna krem raskoshna haljina da igram valcer vo golemata dvorana prepolna so kristalni golemi lusteri.. |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Neostvarena zelba??? epa imam, bas vcera imav edna zelba so si ja mislam odamna veke, a glasi vaka nekako otprilika: ehhhhh da mozev da imam krilja pa da letnam do prozorot na komsijata nad mene i da vidam dali stvarno e tolku golem fraer kako so mi se prai, ili sekoja vecer mesto so novi devojki, se druzi so XXL posle 00:00h
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
za mene se odnesuva ova taka? |
|
![]() |
|
shnajder ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 40 |
bravo,kuklicke
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 28293031> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |