![]() |
|
Каладонт во приказна |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 625> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e lazat kume lazat, ama ne mora da im veruvas, inaku mnogu guzva se napravi, gust soobrakjajov
![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
a to ne znam,sigurno me lazat...
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
samo, taka tete, kum dodeka tebe bam bam, ti so bastumceto i tam ke mu go fatis pistolot, i duri posle ke vidi toj
Изменето од moira - 24.Јануари.2008 во 00:53 |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Овде штом е густ собраќајот, не вози.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
А ти, како знаеш дека те лажат?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
ma neee...eve vaka:sakam fudbal,pivo,kompjuteri,natprevari,angliski jazik,programiranje,meso,klasika,go sakam pavaroti,andea boceli,rammstein,him,.Ne sakam tehno,ne sakam kodoshi,ne sakam da me navreduvaat(dupplo vrajkam) ne sakam spor internet,ne sakam ubici na zivotni,ne sakam matematika,ne sakam da me lazat...
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во зима потопло е кога е збиено, ама ако смета-ќе се тргнам.
|
|
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
А ти како можеш такво прашање да поставуваш?
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
oj majko moja....kaj ke smeam so mafija u duel ?
![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
zabar...sicilijanec ..lele sega ke mi se luti...i bam bam ke ima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ama ne smetas, no nekoj pocna zabrani da vovediva, mosne interesno stanuva
Изменето од moira - 24.Јануари.2008 во 01:11 |
|
![]() |
|
А што имаш толку против мене кога во живот не си ме видел?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
А те лажат.
|
|
![]() |
|
Ма каков бам-бам, куче што лае-не каса.
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 625> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |