![]() |
|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 86> |
Автор | ||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Комотно некa го избришат оти најнеписмените искомплексирани прости мариовци ги кладоја за феудални шефој на локалните комитети, и заради таквите примероци на неписмени вмровци факултетски образованите граѓани стојат во задните редој и се приморани да му ги лижат чизмите на некоја проста селанка со четврто одделение која страда од тежок комплекс на повисока вредност кон факултетски образованите луѓе и на нив ги лечи нивните фрустраци.
Денот ко ќе земам книшка од некоја партија, да ми се исушат рацете.Побрзо криминалец ќе бидам, ќе крадам и ќе пљачкам ама душата нема да си ја корумпирам со членство во која и да било партија.Членство во партија е најниското интелектуално, духовно ниво на кое можи да падни една индивидуа. Изменето од DragancoLeskoec - 03.Февруари.2011 во 17:10 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
И нека го избришат овој член од законот бидејки не важи за партиско вработување
![]() Член 5 Се забранува секаква дискриминација врз основа на членување или нечленување во политичка партија. |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...predlog?!
![]() ...da si soberat partalite ,.. ...da ostavat se shto opljachkale i , ....ochi vekje da ne im vidi narod! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Признавам..Не ни дадоа
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
![]() ..остај сега деманти..знам како звучат.. кажииии ти....признаааај! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...a be...vikam jas se e do parite,
....i gazot moj, ....ke bide tvoj! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...не се доискажа,како Ви ја исплатија 13-та плата? за општинарите знам,без документ..на рака..ама за Вас..не сум разбрал. ![]() ![]() Дајте владо едно соопштение дека не сте ни дале 13ка, како иначе да му објаснам на човеков кој покрај уште еден кој смета дека сум малку “големка“ успева секогаш да ме насмее ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
за успешно борба против криминалот да ги нумерира сите објекти...доста со оние Перо Наков б.б....Илинденска б.б...и слични..
стварно...колку фирми работат на адресата на Илинденска бб? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...da bash toa...
![]() ...ushte eden G minister...bash toa mu fali na narodov! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
Да отворат министерство за љубов
баш тоа фали на нашиве простори |
||
![]() |
||
|
...а момент,предлог треба да дадам...
да се дели тендерската документација 1евро/тендер...да видиме и ние што тоа пише у тој тефтер!..белки ќе упали нешто... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
....Ама за мене сите се нај, нај, нај.А го заборавив предлогот- Дајте ни и на нас 13 плата- што се општинарите повеке од нас та си земаа?[/QUOTE]
...не се доискажа,како Ви ја исплатија 13-та плата? за општинарите знам,без документ..на рака..ама за Вас..не сум разбрал. ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Барем еднаш месечно да си организираат ваков натпревар со својата опозиција...доволно ние ги трпиме ударите од двете страни
|
||
![]() |
||
|
...ne znam za tebe ama,..jas ni dinar ne sum dobil od nikoj...
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |