|
Пирамида во Босна |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали ја истражувале однатре?? Дали нашле мумии? Од кога датира?Има ли ходници,простории?
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo sekoj slucaj toa znachi deka ludjeto bile pametni i pred mnogu godini ... moze i popametni ... mozebi komunicirale telepatski ... a ne kako nas so mobilni telefoni ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se prema razlicni sozvezdia ! piramidite i od egipet i od jukatan pokazuvaat kon Orion !
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imaat ... praveni se prema dve sozvezdija ... vo Egipet prema edno sozvezdie ... a vo juzna amerika prema drugo ... toa znachi deka prethodnite civilizacii ... ne bile bas taka prosti kako nie sto mislime ... i dali voopsto nie sme gi nadminale e prasanje ... maite imaa mnogu kalendari ... a nie samo eden od 365 dena ... tie kalendari ne se bas taka slucajno praveni ... tuku opfakaat i period od 12000 godini ... i taka natamo ... sto vo odnos na covekoviot zivot ... e premnogu dolg ... Piramidata vo Bosna ne e nisto cudno ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
starchild
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fotomontaza ne ke da e ! inace mislam deka site pidamidi sto postojat vo svetot znaci piramidite vo giza, jukatan ,kina i kaj se nema deka se gradeni spored nekoja sema i site se nekako povrzani
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a travava kako porasnala na piramida ??? a drvava.... leee novi visechki gradini... hahahaha moze e vistina ama mene povekje mi lichi na fotomontaza
|
|
kojotovik
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve uste nekoja slika e sea dali ova e filmovanje ili ........... ne znam |
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ima nesto vakvo vo bosna zosto dosega ne sme znaele .
se soglasuvam so eden clen koj veli deka e fotomontaza
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене лично ми личи на монтажа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
камо таа среќа да најдеме пирамида и во македонија ... а искрено имам осеќај дека има ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rasporedot na piramidite e prema sozvezdieto orion |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga vozdusno ke se spojat piramidite se formira pravilen trijagolnk
|
|
VladimirCHE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da tocno e toa deka piranidite se pravele po nekoja linia na kosmosot tocno e deka okolu bosanskata piramida na sonceto treba da ima i piramidi okolu nejze koi ke gi imaat nekoja smbolika na mesecinata i mislam deka zvezdata severnica- za ova nesum mnogu seguren ali taka barem izjavija
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |