![]() |
|
Вашиот сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
MusketaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo posledno vreme ne sonuvam tuku se trudam da go ostvaram
|
|
...:::My Life My Rules:::..
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мојот сон,... па вака,... порано сакав сите да бидат здрави живи,... сите да бидат среќни,... ама откако сватив дека сите други не ми го мислат истото,... сега ќе бидам малце себична и ќе кажам дека мојот сон е,... конечно да си го најдам тоа што го сакам,..... а не знам што сакам.....
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mojot son:Da sme zivi i zdravi,da ima mnogu ljubov i mir nasekade,a drugoto da si dojde samoto po sebe..
![]() |
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
zdravje da dava bog
|
|
![]() |
|
![]() |
|
star ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Да живеам во непосредна близина на море,да имам доволно време да прочитам се што сакам и да го прошетам светот...И како што би рекле на изборите за miss-"And of course,peace in the world"
|
|
![]() |
|
Доколку сонот се отсонува на вистинското место.....
голема е веројатноста...тој да стане реалност........
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
EDEN DEN DA SE PRONAJDAM SEBESI
DA POCNAM DA GI CENAM LUGJETO OKOLU SEBE....
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ODAMNA NE SONUVAM A TOLKU SAKAM....
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
sonov ti e patriotska erotika
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
фала ...за опширното толкување на сонот...
![]() |
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Toa bil Mustakot
![]() |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
Сонувам јас ноќва еден сон...како сум во некоја шума...изгубена...
и еве го од некаде ...еден комита...војвода...со убава наметка...
со пушка преку рамото..висок згоден...ми вели што бараш ти тука..
тебе не ти е местото овде...а јас возбудена од глетката пред мене..
не можам ни еден збор да кажам...ме зема за рака......и ми го
покажува излезот од шумата.......и така јас задоволна што си го
пронајдов патот до дома.......се будам...........
![]() ![]() ![]() овој ...ќе да беше...еден од моите патриотски сонови............
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
да се разбудам веќе еднаш од овој кошмар.
сон во сон |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
nedaj gospod da e toa... kade bi bile nasite sonista, ne bi imale sto da sonuvame, za sto da rabotime... no ubavo e toa sto e samo son ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |