|
Колку е важен сексот? |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Isto kolk sekojdneven redoven obrok, nekogsh i povekje. I ednoto i drugoto e zadovoluvanje na strasti, nagon, apetit.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vazen e no ne e presuden
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лош секс...
нема шански за било каква врска... добар секс... предиспозиција за каква таква солидна врска... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па истоколку и храната водата и воздухот........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Очигледно сексот е многу важен .Еве зошто :
Најновото истражување го потврди она што многумина го знаеја - дека сексот е еден од главните и најголеми извори на задоволство во животот. Освен што е здрав, сексот е забавен, па за многумина и еден од ретките извори на среќа во животот. Тоа го покажува и најновото истражување кое опфати 3000 сексуално активни жени и мажи. Утврдено е дека посреќни и позадоволни се оние кои почесто имаат секс. Повеќе од половината истакнале дека сексот е еден од најважните состојки на бракот и дека е мошне важен за добар и квалитетен брак. Ако сексот не функционира, тогаш бракот е во големи проблеми. Во текот на истражувањето е утврдено дека многумина не се задоволни од сексуалниот живот, односно 57% мажи и 64% жени. Стручнаците препорачуваат дека е важно да се побара медицинска помош кај секоја тегоба што го нарушува сексуалниот живот, бидејќи се работи за активност која ги прави луѓето значително посреќни и позадоволни. |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izguben si vo svemirot...nisto drugo osven tvoite 250$ nema vo glata...daj postedi ne ziti se!!!
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IVONCE ZLATO SI PROBALA LI NEKOGAS CRN BANDINGO
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, da, taka e
|
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
UBAVO DA MI SPIES IVONCE I NEMOJ TOLKU DA SI OPTERETENA SO SEX,NE SE SITE NA INTERNET ZAGROZENI OD SEX,NEKOI SAMO TEPAAT VREME TUKA.
|
|
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa ne ti dokazala koleskata: samo ti bodeti nema da ja onaduvas tuku ce si ostanes so "krstot"na celo cao srce moe krstonosno |
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IVONCE IMAM EDNA KOLESKA STO SEDI DO MENE SEGA I ME PRASUVA KOJA E OVAA DEVOJKA NA SLIKATA IMA MNOGU k*rVINSKA FACA, AKO TI E DEVOJKA SIGURNO KE TI JA ONODUVAAT SITE.
|
|
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam, kiselo e grozjeto |
|
bodeti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SUM OD TIE STO FANTAZIRAAT SI IMAM JAS DO MENE EDNO ISTO TAKVO JAZICE KOE GO PROBUVAM SEKOJDNEVNO
|
|
Ивона02
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne mislam, jas znam deka nema da go probas, a ti samo misli si kako go probuvas
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |