IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Колку е важен сексот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку е важен сексот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака Обратен редослед
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 07:07
Isto kolk sekojdneven redoven obrok, nekogsh i povekje. I ednoto i drugoto e zadovoluvanje na strasti, nagon, apetit.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 00:20
vazen e no ne e presuden
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2010 во 12:19
лош секс...
нема шански за било каква врска...
добар секс...
предиспозиција за каква таква солидна врска...
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2010 во 18:07
Па истоколку и храната водата и воздухот........намигнување
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2010 во 17:01
Очигледно сексот е многу важен .Еве зошто :трепкањетрепкање 

Сексот главен извор на задоволство и среќа

Најновото истражување го потврди она што многумина го знаеја - дека сексот е еден од главните и најголеми извори на задоволство во животот.

Освен што е здрав, сексот е забавен, па за многумина и еден од ретките извори на среќа во животот. Тоа го покажува и најновото истражување кое опфати 3000 сексуално активни жени и мажи. Утврдено е дека посреќни и позадоволни се оние кои почесто имаат секс.

Повеќе од половината истакнале дека сексот е еден од најважните состојки на бракот и дека е мошне важен за добар и квалитетен брак. Ако сексот не функционира, тогаш бракот е во големи проблеми.

Во текот на истражувањето е утврдено дека многумина не се задоволни од сексуалниот живот, односно 57% мажи и 64% жени.

Стручнаците препорачуваат дека е важно да се побара медицинска помош кај секоја тегоба што го нарушува сексуалниот живот, бидејќи се работи за активност која ги прави луѓето значително посреќни и позадоволни.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Ноември.2009 во 13:58
Izguben si vo svemirot...nisto drugo osven tvoite 250$ nema vo glata...daj postedi ne ziti se!!!
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
bodeti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 606
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:47
IVONCE ZLATO SI PROBALA LI NEKOGAS CRN BANDINGO
Кон врв
Ивона02 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2009
Поени: 1149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:43
da, da, taka e смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:42
UBAVO DA MI SPIES IVONCE I NEMOJ TOLKU DA SI OPTERETENA SO SEX,NE SE SITE NA INTERNET ZAGROZENI OD SEX,NEKOI SAMO TEPAAT VREME TUKA.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:38
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

IVONCE IMAM EDNA KOLESKA STO SEDI DO MENE SEGA I ME PRASUVA KOJA E OVAA DEVOJKA NA SLIKATA IMA MNOGU k*rVINSKA FACA, AKO TI E DEVOJKA SIGURNO KE TI JA ONODUVAAT SITE.

aaaa ne ti dokazala koleskata:

samo ti bodeti nema da ja onaduvas tuku ce si ostanes so "krstot"na celo

cao srce moe krstonosnoплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:35
IVONCE IMAM EDNA KOLESKA STO SEDI DO MENE SEGA I ME PRASUVA KOJA E OVAA DEVOJKA NA SLIKATA IMA MNOGU k*rVINSKA FACA, AKO TI E DEVOJKA SIGURNO KE TI JA ONODUVAAT SITE.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:30
Originally posted by bodeti bodeti напиша:

NE SUM OD TIE STO FANTAZIRAAT SI IMAM JAS DO MENE EDNO ISTO TAKVO JAZICE KOE GO PROBUVAM SEKOJDNEVNO

Znam, kiselo e grozjeto смеење смеење смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bodeti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:29
NE SUM OD TIE STO FANTAZIRAAT SI IMAM JAS DO MENE EDNO ISTO TAKVO JAZICE KOE GO PROBUVAM SEKOJDNEVNO
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ивона02 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2009 во 02:26
jas ne mislam, jas znam deka nema da go probas, a ti samo misli si kako go probuvas плазење плазење плазење плазење плазење плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,329 секунди.