|
Пријателство |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
секој ќе искаже сочуство на твоите жалости,
но само пријателот ќе искаже радост на твоите успеси!
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
............prijatelstvo.................da i jas mislam deka postoi i mora da postoi.....covekot e sozdaden da zivee i se druzi so sekakov tip na luge nemoze sam.........zatoa i zivee vo zaednica..........i mene mi e mnogu milo i drago sto imam mnogu prijateli od forumov........i poddrska od site niv.......
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A friend gives hope when life is low. A friend is a place where you can go. A friend is honest. A friend is true. A friend is precious. A friend is u!
|
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kazav ali sakam da povtoram...a moeto se pojako druzenje i prijatelstvo so Sandanski,najiskreno i blagodaram na edna prekrasna cura,so koja bas ne se "trpime"..vo posledno vreme...a toa e blueprayer..sepak devojko,blagodaram sto me zapozna indirektno so takov covek...poradi toa,kolku i da ne sakas od mene imas iskrena prijatelska
|
|||
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe isto kako i zvezdie...sta da ti pricam kad sve znas
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хммммм пријателство....ПОСТОИ ДА за среќа....
Од мој личен живот имам безброј пријатели на кои што можам да сметам кога и да ми затребаат...а нормално и јас на нив ...... А за пријателство од Форумот....па не познавам никој лично....но се уверив дека постојат супер личности(нема да набројам но многу се) и ме радува фактот дека тука не се сите заради бркање досада и не знам слични работи на тоа..... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
PRAVITE PRIJATELI SE NAVISTINA RETKI...TIE SE KAKO NEBRUSENI DIJAMANTI
IMAV SREKA PREKU FORUMOV DO SEGA DA ZAPOZNAAM PREKRASNI LUGE,DA STANEME DOBRI POZNANICI,DA MOZEME DA SEDNEME NA KAFENCE,CAJ ILI FRAPE (LA FILLE)...ILI FANTA-SHOKATA,ILI PAK VINCE VITACH (SANDANSKI)...DODEKA SO la fille se uste gi udirame temelite na idnoto prijatelstvo...se nadevam..SANDANSKI VEKE GO CUVSTVUVAM KAKO BRAT..SEKOJ STO IMAL MOZNOST DA O ZAPOZNAE,KE SVATI STO SAKAM DA KAZAM,I KOLKU SUM SREKEN STO TAKVA LICNOST KAKO NEGO JA IMAM ZA PRIJATEL NO VO SKORO VREME,PLANIRAM TOJ KRUG DA GO PROSIRAM SO VALERIJA,kejt d grejt,bibce,CONTESSA..I SE RAZBIRA KOJ AKO NE IRENICA P.S (ZBORUVAV ZA PRIJATELI OD FORUMOV) |
|||
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislite na prijatelstvo kade :
-te slusa celo vreme dodeka se zalis bez da pogledne na saat ili da vrti so oçite!
-te podrzuva vo tvoite postapki iako ne go deli istoto mislenje!
-tuka e koga najmnogu ti e potrebna ili potreben ,pa makar bilo toa vo 3 saat po polnok!
za sreka jas imam
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
постои...во мојов живот ...и баш мн си ја сакам а и таа мене и мн сум заради тоа..
|
|||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од doriangray - 24.Март.2008 во 01:29 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
me!
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
cuvaj si gi ne se steknuvaat taka lesno,a lesno se gubat... ima nekoj tuka takvo iskustvo |
|||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако се имам разочарано и од најдобрата другарка, а да не зборам за другите, сеуште верувам во пријателство, си имам пријатели со кои ми е многу поубаво отколку со неа понекогаш што ја познавам цел живот. Човек треба мудро да си ги бира пријателите, и да биде свесен дека луѓе се менуваат.
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |