![]() |
|
Какви фантазии имате додека гледате порничи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не е фантазија, ама помислувам...Ама е добар....
![]() Изменето од Kali - 10.Јули.2010 во 17:30 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Тема: Какви фантазии имате додека гледате порничи?
... deka decata na filmot kje si se zaljubat, kje si napravat ubava svadba, kje si imaat eden kup deca i kje si ziveat "happily ever after"... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da ne sme za ovde
NIE SME ZA NIKADEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
не сме ние за овде.
да се чистиме пред да не исчистат ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ni jaska
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
а и во порничи вака прават? тој го нема гледано
![]() |
|
![]() |
|
koj go znae
mozebi idiotov e 7ca u pozitivu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
а зошто служат очилата?
![]() |
|
![]() |
|
koj be macno
lesno e vakaaaaaaaaaaaaaaa lele ova denes mi odgovara na site postovi hahahahahhah ![]() |
|
|
|
![]() |
|
мене може нешто ми фали, ама единствена мисла ми е колку е мачно сето тоа да се сними (намести се вака или онака за да фати камерата тоа што треба) и колку е досадно да се измонтира, и дали треба далеку да одат оние кои сакаат да повраќаат
|
|
![]() |
|
jasno be ti vo delot za vnesuvanje go uvali RON so bi se reklo... tamu ti e mislata ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Самиот порнич си е фантазија, нешта што 99% не можеш да го правиш во вистинскиот живот, на пр. секс со стјуардеса во авион, секс со професорка, секс со четири жени, секс со плавуша (а женска ти е црна
![]() ![]() Изменето од LiDivio - 05.Јули.2010 во 21:55 |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
jас например немам потреба да надокнадувам со професионално филмане, се филмам лjубителски...оти моите фантазии се си порничи.
![]() и ги сакам машки типови...и ич и не мора да се класично убави. Изменето од pagane - 05.Јули.2010 во 15:30 |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
ништо,
само за делот во внесување во фантазијата беше
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |