|
Сите „најголеми“ политичари во Бугарија- |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оплачи се на википедията - английската википедия - цял свет я чете
там пишува The territory which forms today the Republic of Macedonia previously came under a number of different states and former empires. The first recorded state on the territory was the Thraco-Illyrian kingdom of Paionia. FIRST RECORDED STATE - THRACO ILLIRIAN |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НИ јас не се чувствувам како роб Венелин но се чувствувам длабоко навреден кога некој Бугарин кој нема врска што е и како е,едноставно не си ја познава ни сопствената историја а мене ми кажува дека не постојам како Македонец.
Значи неможеш да навредуваш цела една нација со тоа што не го признаваш нејзиното постоење и ти и твојата турко-монголска влада.Видете си прво што сте вие,какви сте,каде сте и др. но и кога ке увидите сето тоа пак Македонското национално прашање е на Македонците а не на некои квази турко-монголски историчари и комуњари. |
||
venstar
Сениор Регистриран: 14.Јуни.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 93 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Буги,
извинявай, ама вече ставаш досаден с тези изтъркани квалификации, които не виреят по-далече от Скопие. Не знам ти как се чустваш, но аз определено не се чуствам като роб. Поздрав, Венелин |
||
Всичко изпитвайте,
дръжте доброто! (1 Сол. 5:21) |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па просто и едноставно можеш само да размислиш и да кажеш како каков се чувствуваш. Државјанин на Бугарија со турко-монголско потекло(еден од наследниците на Аспаруховата хорда) или Државјанин на Бугарија а Македонец (староседелец кој туркомонголската хорда ги поробила) |
||
Oho Boho
Сениор Tatarin-Dragalevchanin Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто по-оригинално не можа ли да измислиш? Това вече е изхабено. |
||
venstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами забравих да питам. Не знам защо на мен ми го казваха. Сигурно защото ме брояха и мен за българин брат. Но може да са се объркали. Те не са чели толкова като теб. Знаят само това, което са научили от родители, баби и дядовци. Които сигурно също са били прости хора, че през цялото време на СФРЮ да си мислят, че са българи въпреки официалната пропаганда. Поздрав, Венелин Изменето од venstar - 06.Септември.2007 во 16:01 |
||
Всичко изпитвайте,
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чичко ти в БГ как е?
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Венелин кои Бугари се браќа на Македонците?-Турко-Монголите кои живеат на територијата наречена Бугарија или Македонците кои живеат на територијата наречена Бугарија.Многу Македонци имаат роднини во странските држави но тие сепак си се Македонци исто како што Турко-Монголите во странство се турко-монголи
|
||
venstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Това пък откъде го измисли, че всичко, което не ти харесва идвало от ДС? Че то тогава това ДС трябва да е колко половин България. И част от Македония, защото като бях това лято в Македония на няколко пъти без да питам ми казваха хората, че македонците и българите сме си едно. Колко хора ми се похвалиха, че имат български паспорти. Голямо ДС, да знаеш
Ами питай де, братко. Какво ти пречеше да питаш и по-рано? От ДС ли те беше страх? Аз ще ти кажа за себе си, че никой нищо не ми плаща нито ми поръчва. Поздрав, Венелин |
||
Всичко изпитвайте,
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аз кога спамирам левчета не земам
правя го от добра воля |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ete ni kaza pocituvaniot clen na forumov od sosednata ni Bugarija deka tamu ne samo politicarite se dousnici, tuku i obicniot covek. Toa im e cest, taka i sluzat na Rodinata.
|
||
bojan81
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што ќе правиме сега кога се обелодени она што се знаеше дека сите антимакедонски структури во Бугарија се гупирани и потикнувани од Државна сигурност на Бугарија против Македонија. Сега може слободно да прашам дали и вие земате некое левче за вашето спамирање по форумиве, и зошто ги арчите бугарските левчиња кога никаков аир не виделе бугарските граѓани од вас?
|
||
venstar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Привет
искам да отбележа, че не всички сътрудници на тайните служби са били подли гадни доносници. Най-малкото като пример ще дам първия ни министър на вътрешните работи след 89-та и после вице-президент Атанас Семерджиев, който си беше дори висш явен служител на МВР. Не е срамно да работиш за тайните служби на Родината си. Срамно е, ако си злоупотребявал с властта, която ти се дава. Поздрав, Венелин |
||
Всичко изпитвайте,
||
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аман бе
и ся кво - кеф ти е до уши гледам от наште доушници у нас 139 у вас - 3 дискети http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=maked&Number=1947799379&page=0&view=collapsed&sb=5&part= Изменето од m__g__ - 05.Септември.2007 во 14:16 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |