|
Танушевци вчера и денес? |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidi spokoen, Morame da pobedime, a za da pobedime morame da gi naterame da ja kazat vistinata. pozdrav, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne davajse brate, ne dozvoluvaj da ni gi matat vodite. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde eden te ist covek pod trista iminja pocna da zabeguva na temava, a ako ne se lazam toj ja zapocna. Aj konsolidirajse bre prijatele pocnav da ne te razbiram. Pozdrav
|
|
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avtorot ne zatai samo kazetemi sto da kazam posle ovie nekolku posledni komentari koi vrska nemaat so temata, se cudam i nemozam da se iznacudam na ovoj DRUGAR dsds, sto majka bara na vakvi temi koi ne mu lezat, neka si pisuva za kompjuterite i satorite sto vladata gi postava a toj neveren Petko pa od se belo crno pravi. Samo ni ja mati vodava koja i bez nego dosta e zamatena. dsds drugar prijatele aj neguvaj si gi temite sto ti lezat please.
|
|
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avtorot ni zatai, no mozno li e i da mu zapretile?!
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo NAPRED se do posledniot shiptar. |
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledaj NAPRED, NE NAZAD!!!
|
|
OLUJA
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, колку повеќе се пука и има дестабилизација толку повеќе се молчи. |
|
,,AB OVO,,
|
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е исто.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ќе да е баш така? Стрико си ја знае работата. Кога е за пукање си пука, кога е за чукање си чука, оти стрико немет многу време. До двеста и една му останаа148. Ама и оваа стрико ќе ја помине, ( мислам на војната ) нели имам право да и мислам.. |
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па сигурно ..оние кои и си топеа (воздушни.. нели) пушки..
Кој друг?
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
dragon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti ide umot more TENIJO tie non stop si gi cistat puskite so novi pukanja. A koj ti e kriv tebe sto od 2001 do sega nikakov metak ne si ispukal
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е исто.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се е исто во Танушевци, зло е што Танушевци се пренесе во Скопје и Тетово.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |