IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Обезбедувањето во дискотеките
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Обезбедувањето во дискотеките

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 23:16
Автор: Анаана

Јас само една работа не можам да разберам, зошто вратариве од дискотеките низ Скопјево толку леттат во облаци? застанал некој тип без два реда школо на врата, мрзне цела вечер на студов, па така исфрустриран (најверојатно дека другода работи не го бива) наоѓа жртви на кои ќе ја истури својата нервоза.

Се однесува со луѓево како со идиоти, а тие само излегле да си поминат убаво и да потрошат пари со кои нормално он после ќе биде платен.
Знам дека на повеќето што ќе ја читаат статијава им се има случено да не влезат во некоја дискотека само затоа што ВРАТАРОТ не ги пуштил.

Да , јас разбирам дека кога нема место, кога внатре крца не може да го пушти цело Скопје, ама затоа жевееме во цивилизиран град каде фала богу можеме да научиме така и да се однесуваме. А не он ми застанал на врата и им се издерава на луѓето ко на животни.

Ете жив доказ се дискотеките што рикнаа само затоа што вадеа VIP картички како да сме во NewYork па внатре ќе видиш мега звезди, па сега молат да им влезе некој во дискотеката.
Сигурна сум дека на сите што им се има случено ова си викаат "нема јас да дозволам некој сељак да ми ја уништи вечерта", ама да бидеме реални дека пак ке те извади од кожа.

Мене татко ми и мајка ми така не ми се дерат, а не некој си од улица.Да не треба случајно да му се извинам што не носам минич од 200 евра и немам 30 сантима штикла?или треба да идам пред 12 кога уште нема никој за да бидам сигурна дека ќе влезам?или пак да бидам една од фуфиците што ги има пројдено па да ме внесе до внатре и без да платам влез?

Барам ваш коментар на се ова што го кажав и баш ме интересира како реагирате кога ќе ви се случи вакво нешто.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.