|
Љубчо и Бранко виновни за ОКТА |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filipe ajde izgleda deka si epten mlad ama eve si ja stavil temava na rasprava sto ti znaes za okta i Georgievski...znaes li koi bea vo igra ili samo kako trolanje stavanjeto na temava na rasprava...misli malku
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
edna rabota..Kako prvo SDSM ne mu odeshe dobro na poslednite izbori..So koja cel??Epa vaka sega, kako prvo vo VMRO DPMNE si zamina dolgogodishniot lider Ljubcho Georgievski, i VMRO izleze mnogu pametno..Go stavi na chelo neizvalkaniot Nikola Grueski, i videte shto napravi BOOOM!!!Na narodov mu beshe dosta sekoj da go molzi,i da si igra majtap so nego, pa ne dozvoluva pak Brankovci, i site partii so stara postava da dojdat na vlast..Vlado Buchkovski,lider na SDSM dozivea debakl na poslednite parlamentarni izbori, zatoa shto mnogu veti a malku ispolni..Vmro si go stavi Grueski!!Koga padna Buchko, od SDSM se barashe kadar da ima sili i mokj da mu se sprotivstavi na Grueski i na zazdravenoto VMRO..Vo megjuvreme vo Sdsm se sluchi NSDP i odliv na zabelezitelen broj na verni glasa4i na taa partija koi mu se pridruzija na Tito Petkovski..Od Sdsm se barashe kadar da stavat koj kje bide neizvalkan, nov a ne "lider-ka" koja i e poznata na javnosta koja e i shto e vekje baajgi godini!!Od kol na kol!!Imaat kadar,ne da nemaat, ama ete Shefot Branko ne go ostava konecot vo SDSM, ne go ostava da trgni napred!!Zamislete, od site deca mladi shto ima na raspolaganje ja stavaat Radmila za vodach i ja stava vo pogolem propast partijata(mene mi odgovara, ama postabilna opozicija pravi postabilna vlada)..Denes SDSM se odlikuva so niski udari, od stilot i kalibarot na Jani Makraduli, so vekje prochitanoto od narodot mavtanje so beli lisja pred kameri, so zakani za tuzbi, so proklamiranje nechesnost..da sum jas glaven vo sdsm, prv shto kje leta e Igor Ivanovski, pottrchko na shefot b.c., ona ne znam kako da go narecham...I se gleda deka koga ne se na vlat nishto ne im se pogagja..Povekje gledaat da i frlat boja vochi na Evropa(Bucko i Shekjerinska ne znaat neshto drugo da kazat osven toa, ama ne pagja narodot pod to pokje)otkolku da im zivee podobro narodot vo Makedonija..Ne e vazno shto kje rechi Fuere i site ostali..Vazno e Makedonecot da zivee vo blagosostojba, nezavisno dali vo Evropa ili vo Afrika..I da se navratam!Kako mozi chovek kapacitet kako shto e Andrej Petrov, ne znam na koja opshtina e gradonachalnik, chovek kapacitet, shto e mnogu pameten i realen, realno ja kazuva sostojbata, da nema nikakvo vlijanie..SDSM sam si se zakopuva sebesi dodeka VMRO si bilda i rejtinzi, vo SDSM rotiraat isti pak isti..Branko, Radmila, Nikola Poposki, Buchko..Dajte mu shansa na pomladata generacija, deneshnive lugje se umorno od vasheto 16god vladeenje..Dajte mu shansa na Andrej Petrov da vidite shto e mashina chovek..pochit
|
|
|
|
AK-47
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ajde sto se toa pari, sto e toa da si vo minus 50 milion evra, najvazno e neka ima "investitori" ghghgh toa e mototo na vlasta, vie samo dojdete posle nie ke vi dademe pari.
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....i nemase potreba da otvaras tema povtorno za OKTA, ima veke, trebase da pobaras..... |
|
Филип II
Сениор Регистриран: 02.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лидерката на СДСМ Радмила Шеќеринска бара обвинителството итно да ги испита наводите на Гркот Киријакос Мамидакис, сопственик на „Мамидоил Џетол“ дека му биле барани пари за да ја добие рафинеријата ОКТА.
„Со ова за жал се збогати досието ОКТА. Обвинителството не може да има алиби да не го испитува случајот. Останува јасно зошто ОКТА беше приватизирана преку ноќ, не се распиша тендер и јасно е на чии сметки завршиле парите“ - изјави Шеќеринска. Со изјавата на Мамидакис отворен е патот некој да одговара за криминалот со ОКТА, вели Шеќеринска. За случајот ОКТА Антикорупциската комисија побара кривична одговорност пред околу четири години. Обвинителството до сега не отвори случај. Се правдаше дека полицијата со месеци не не им ги доставувала доказите што ги барале. |
|
Филип II Македонски (живеел: 382-336 п.н.е.), Крал на Македонија (владеел: 359-336 п.н.е.), сопруг на Олимпијада и татко на Александар Македонски и Филип III Аридеј.
|
|
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред некој ден во дуќан ми влегува вработена во ОКТА.
И не ме држеше а да не ја прашам, како е тетке, повторно ОКТА е актуелна. Луѓето брзо забораваат. Заборавија дека 9 месеци дома седевме, дека плата не земавме, дека рафинеријата пропаѓаше забразано затоа што само 2 месеца работеше од цела година. А сега платата редовна, К15 уште има, осигурана итн. Ова не значи дека нетреба да се бара одговорност, само да се знаат работите како беа. |
|
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gvujo...ili magister Nikola Gruevski, aktuelen premier na Makedonija....nema drug |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се чудам што зборуваше Директорот на Макпетрол во интервијуто за медиумите на нивниот јубилеј, кои се сите тие силни анекси на договорот , дали истиот е комерцијален или меѓу државен, кој може тоа да го знае?!!!! Или работата е иста како со Смиленски и Експорт Импорт Банка. Сите бевма, сите заборавивме,...., го имаше ли тоа или не, не се сеќавам дека сум потпишал,....Што ли работат судиите и „не партизираните“ антикорупционери... дали кажуват вицови...КОМУ?????
|
|
new mornar
Група Регистриран: 19.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ључо и Бранко виновни за ОКТА, а парите се на Флорида кај Пацинов. Кој маж сега ќе им ги земе?
Изменето од new mornar - 05.Октомври.2007 во 02:14 |
|
,, PANTA REI ,,
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah, za merkite zavisi od krojacot |
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам ...оти веќе им се „зема„ или пак им е земена мерката!???
Времето наскоро ќе ни покаже...
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vinovni se i dvajcata!
Ljupco e vinoven za prodavanje na makedonski vitalni interesi na nasiot najgolem neprijatel
Branko e vinoven sto go raskina dogovorot davajki im na grcistata moznost da ne zaglibat do koska (i za mnogu drugo e vinoven).
Krajno vreme e da gi obesime ovie dzverovi, ni ja unistja drzavata, zivotite, idninata na nasite deca!
|
|
Makedonija na Makedoncite!
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најтешкото е баш кај банкарите..мислам на швајцарците ..но и сите други кои ги имитираат...за да дознаеш кој колку има пари..или просто кажано секаков имот!!!
А е ве и зашто...нели...
Што мислите дали рејтингот на нивните банки ...швајцарците го започнале вчера или прекчера ???.
Моја предпоставка е дека тој е зачнат ...кога швајцарија престанала да војува а тоа е околу 9 века наназад ..и постанала неутрална територија со граѓани од 3 еднакви во се соседни народи.
пс
Решение ...барем засега е ...споредба на обимот околу стомаците на овде посочените лица..но и тежината нивна...доколку има таква документација...ама пред да дојдат на власт..и секако во контакт...со народните пари...???
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
dragon
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vinata najlesno se utvrduva vo bankite vo Svajcarija, Kipar, Montekarlo Pozdrav
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |