![]() |
|
секс заради секс или заради оргазам |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ова ретко се случува...
два пати по ред да останам, NO COMMENT.... ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Povekje sum po shlagot...jagotkata ja chuvam za na kraj
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Е ако де, пак ќе го изедеш..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sex bez orgazam ,e isto shto i shlag bez jagotka na vrvot
![]() |
|
![]() |
|
ФЕМИНИСТКИ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele Blue ...pa ti neznaesh shto propushtash ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Blu mnogu gresis.......vo sebe znajs deka ne e taka .......resi go toa sega......
![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
sex bez orgazam,hmmmmm,ne e celo,a neli celo e koga ima se
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
pssst mala
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ucis od najdobriot mali
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
kako sto rece ti...seks radi seks
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
poveke bi rekla sex radi sex...orgazmot ne e najbitnoto nesto ..barem ne kaj mene za mene...moze kaj nego za mene...
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sex so nea = Uzivanje...e poradi toa
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Сексот е за телесно и душевно уживање и кој стриктно брка оргазам заборава да се опушти и ужува во моментот.
Подобро квалитетен исполнет сексуален чин па макар изостанал оргазмот(мада мислам дека сам ќе си дојде така) отколку бутање и гаѓање на Г-точка и клиторис константно колку само да се постигне оргазмот. ![]() Многу е важно со каква енергија се улетува во сексот. Не паѓам у депресија ако не ми се случи, ![]() ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |