IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Изложба на фото-идивиди
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Изложба на фото-идивиди

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
Автор
Порака Обратен редослед
moz pos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Trinidad and Tobago
Статус: Офлајн
Поени: 335
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:28
Originally posted by *deemee* *deemee* напиша:

"во просториите на Мала станица, заедно да ги нагрдаиме најуспените фотографии објавени на...."

uh dobro sto ne prativ fotografii... ne sakam da mi bidat nagrdeni голема%20насмевкаплазење

i jas go zabelezav toa ;)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:27
4ekaj a dali toa zna4i deka taa pratila printabilna verzija ?!!?!!
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:27
"во просториите на Мала станица, заедно да ги нагрдаиме најуспените фотографии објавени на...."

uh dobro sto ne prativ fotografii... ne sakam da mi bidat nagrdeni голема%20насмевкаплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moz pos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:26
Originally posted by MissMurder MissMurder напиша:

Ne mi se veruva deka KADE E MAMA na ana danilovska e vlezena vo listata???!!

jas glasam za nea ;)))))))))))))))))))))))
Кон врв
Sanja84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2007
Поени: 643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:11
Ne mi se veruva deka KADE E MAMA na ana danilovska e vlezena vo listata???!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:03
Da be голема%20насмевка eve gi izbranite

http://foto.idividi.com.mk/idifotovidi.asp

Изменето од MissMurder - 14.Септември.2007 во 17:04
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:02
Погледнете на насловна http://foto.idividi.com.mk/index.asp
Кон врв
hypertech Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2007
Поени: 600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hypertech Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:02
Cetvrtok, 20ti da dojdete da gi нагрдаиме :) ima bag u porakata , se nadevam ke se sredi
eos 1D mk4 , EF 24L , EF 50L , EF 85L , EF 135L , EF 200L , EF 400L
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 17:00
Одлична идеја , ако можам ќе присуствувам на изложбата. Редно беше да се напрај нешто вакво.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 16:46
A kako da gi vidime fotkite na print? ako se moite tapa,da ne vikam luge,da ne se brukam газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2007 во 16:44
A be lugjeизненадување sledniot petok e izlozbata?!
Кон врв
coolio Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај coolio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2007 во 16:10
ete konecno i jas da kazam nesto vo vrska so izlozbava..

najveke se slozuvam so Nina, Dejan13 i Janus.

Iako 3 moi fotografii vlegoa vo selekcijata, zadovolen sum kako prvo sto se izbrani moi fotografii ,imam i podobri za islozba ali toa e toa..

ne mi se dopaga nacinot na koi se izbrai fotografiite posto imaat pravo nekoi od korisnicite sto se lutat vo vrska so boduvanjeto ,klanovi i slicno , toa e fakt i go gledame sekoj den , eve na primer nekoi da ne gi napomenam iminjata skoro celo vreme se na top , stvarno ima nekoi fotografii sto zasluzuvaat da se na top ali nekoi ne vredat ni za 2 boda, bi bilo ubavo da se odberat najubavite fotografii a ne najboduvanite, ili naj prevzemenite , najposetuvanite ili pak naj komentianite.

MT-NET spored mene se mnogu zasluzni i treba da bidete kako prvo blagodarni ,a ne da kritikuvate bla bla bla gluposti , normalno e deka sekoj go gleda svojot interes, pa neka reklamira sto ima vrska toa ,kako prvo ubavo rece Bobi go odrzuva sajtot bez pari, forumot prostorot i se drugo ,vtoro skoro poveketo od sajtot se amateri zamisli nekoj da ti ponudi moznost da se promoviras od nisto da bides nesto i toa ne e malku, sekoj pocetok e tezok , mora prvo da se dokazes za da te znaat za dobar fotograf , i izlozbata ke bide eden vid na dokazuvanje.

i za kraj me interesira koga ke ide izlozbata  ?
bi bilo ubavo da ne informira nekoj na mail ili na sajtot
pozdrav.
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 21:53
Originally posted by Janus Janus напиша:

Sofie, amen to that.
Jas kolku sto svativ, idividi organizira izlozba na najdobro ocenetite 150 fotki poslednata godina. I sto sega tuka ne e jasno? Da, i jas smetam deka imam mnogu podobri od onie sto vlegle vo selekcija, ama vie ste mi gi izglasale tie. I tolku. Idividi go napravil sajtov, go odrzuva, trosi bandwidht, resursi... se toa besplatno. Organizira sega printanje fotki, zakup na prostor, verojatno i katalog, i kampanja, ama... ne bilo transparentno. Sto ima voopsto ne jasno? Ke se reklamirale!!! Pa ne, kreteni se, koi za crnite ni oci ke frlaat pari po nas, bez za toa da si napravat normalen PR... Get real. Jas licno sum mnogu blagodaren za idejata.
P.S. Samo svrtete ja stranicata... Pod koi uslovi objavuvate na stranava fotki? Vie gi objavuvate, gi ocenuva koj stigne, a za toa vreme okolu niv se motaat reklami... I, kaj e razlikata? So seta pocit za potrosenoto "mastilo", mislam deka raspravava e bezpredmetna. Jasno deka nekoi od nas ke imaat problem so postavuvanje na fotki na izlozba koi ne se bas za na golem print, a dobile 200 boda zatoa sto avtorot naokolu podelil 400, ama toa e real-life - patot do slavata e trnliv (ova e bar easy way, ima i mnogu poteski i pozarazni patista ;-)
No hard feelings, normalno. Ova e samo dobronamerno docnovecerno razmisluvanje...

AMEN!

Vo krajna linija, so ogled na cenata sto ja placame, dovolno e sto sekoj go ima izborot dali ce gi isprati baranite fotografii. Pa ne ni gi ukradoa za da napravat izlozba pa tolku frka da se diga.

Duri povece, ne veruvam deka nekoj bi vi napravi lproblem dokolku ako nekoja od onie koi vi gi izbrale, ne vi se dopadja i ne ja ispratite, a gi ispratite samo onie koi mislite deka ce ve pretstavat vo vistinsko svetlo.

Mislam deka e toa daleku povece od ona za sto sme platile намигнување

Uste samo edna misla koja ne zabelezav nekoj da ja spomne:

Toa sto postavkata ce patuva i ne e taka losa rabota, zarem ne vi se cini deka e toa eden vid na privlekuvanje na javnosta kon fotografijata. Mozebi, samo mozebi, Telekomot e pogolema reklama za fotografijata vo nasava drzava, otkolku obratno.

Za zal takva ni e drzavickata ... ako organizira nesto Telekom, site sakaat da se pojavat, ako se organizira samo nekakva izlozba na fotografii, doadja koj nema druga rabota i e "malku zabegan".
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sanja84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 17:47
jeeeeeee голема%20насмевказабава

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.