![]() |
|
Цинкатор |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зависи од ситуација и од човекот.
Ако ми е добар/ра пријател/ка треба доволно да го/ја познавам и да знам што би сакал/а во такви ситуации. Некои ја сакаат вистината и по секоја цена и на сопствена штета...а има и такви кои сакаат да бидат слепи и при совршен вид ![]() За мене лично, сакам да ми се каже. |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
гррр, па зар некој сака да му плеснат у фаца дека девојката/дечкото му набива рогови
![]() од тие причини не би ни кажала некому онака директ ако и двајцата ми се другари најпрво би зборела со ‘изневерувачот‘ и ке му кажам те видов дека ја/го изневеруваш, тоа е ваша работа но фер би било ако не ја/го сакаш веќе да и/му кажеш-и толку, натаму нема да се мешам. пријателства се растураат за вакви рекла-кажала. на еден другар од маало девојка му пред сите другари го правеше рогоња, и он еднаш ја фати на дело, и сите му кажуваа дека го изневерува...и идиотот е пак со неа, а ги откачи сите другари...на таков тиквар ли ке му докажуваш дека е рогоносец - АКО ОН САКА ДА БИДЕ РОГОНОСЕЦ- ЌЕ ГО ОСТАВАМ ![]() Изменето од ACELERA - 01.Август.2007 во 21:12 |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
najdobro ne vidov, ne cuv!
ubavo opisano vo postot na ACELERA!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
zaso perverzen?
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Nema sansi izneverenitot partner da ne znae za neverstvata dokolku se cesti ili podolgo traat. Tuku e kreten sto treba da se frli od nekoja visoka karpa naglavacki oti ne go biva, a baska e perverzen
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
ако некој нема очи да види, нема да има ни уши да чуе!
од кај да знаеме како стојат НАВИСТИНА работите меѓу нив? иако ни е најдобар другар може не ни кажува баш се, можеби девојката го изневерила бидејки дознала дека и тој шара наоколу! најдобро е да се поразговара колку може посуптилно... јас не би кажала, посебно ако се работи за мои пријатели кои се во брак, на крај може ке испаднам виновна за растурање бракови. ако едниот од нив не е доволно паметен да свати дека ‘го возат‘ нема јас да изигрувам просветител, тие може НА КРАЈ ПАК ќе се смират , а јас ќе излезам подбуцнувач ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vistinata e diskutabilna, kolku od nas se ruzni i glupi,a ne si go priznaavat toa, a poentata e dokolku priznaes deka imas nedostatok, se obiduvas da go popravis i toa prv cekor kon samorealizacijata
|
|
![]() |
|
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
vaka,kazav sto mislam i nema potreba poveke da razglabam okolu toa...
toa e moe mislenje i nema potreba da se razubeduvame... kakva i da e vistinata sekogas ja sakam pred sebe... |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
NEMOJ MILO
NEMOJ DA SI UBEDENA ZIVOT E KOMPLICIRAN DA MOZE DA SE POSTAVAT PRAVILA NA ZELBITE ZIVOT E TEZOK I BEZ NEKOI NEPOTREBNI VISTINI DA POSTOVAT VISTINI KOI TREBA DA SE DOZNAAT NO POSTOJAT I TAKVI KOI COVEK SAM TREBA DA GI OTKRIE NO GARANT DEKA POSTOJAT I TAKVI KOI TREBA DA OSTANAT NEOTKRIENI NEMOJ DA POSTAVUVAS PRED SEBE SI DOGMI |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
ok....
me ubedi...ne kazuvam nisto poveke... ![]() sepak-sakam da mi kazat... ![]() |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SAKAS PRIMER
NA EDEN DRUGAR MU KAZAL" DEVOJKATA TI BESE SO DRUG" MNOGU DOBAR DRUGAR DA BESE SI PRIZNAA SE SKARAA NO NA KRAJ SE SMIRIJA SE ZEMAA NO TOJ SO MU KAZA VEKJE NEMOZE DA ODI KAJ DRUGAROT NA GOSTI I DVAJCATA GO MRAZAT I MAZOT I ZENATA I SO NISO NA ZDRAVJE COVECNOSTA LUGJETO SE PREKRASNO NESOVRSENI MALA OTKRIVAS AMERIKA? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pa i mene ke me boli ![]() ama bolje toa otkolku rogovi do beskraj... p.s. vistinata sekogas izleguva na videlina,vaka ili onaka... |
|
|
|
![]() |
|
A BAS TI E GAJLE AKO TVOJATA ISKRENOST BOLI DO SRZTA?????
|
|
|
|
![]() |
|
nesakam da se raspravam.... rekov deka si sedam na strana... i sigurno deka na drugarka-drugar sto sme zaedno uste od peleni,ke mu posocam,pa bilo vrlina ili ne.... istoto go ocekuvam i od niv... |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |