|
Лажна тетоважа или лажен пирс |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
tocno taka. zasto ne vistinski!? jas si imam 3 pirsa i nekolku tetovazi pa so mi fali???? |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Лажен пирс???Мислиш на лепенка?
Во секој случај слатко е кога ќе видиш на пупето или на бузите на некое девојче вистински пирс!А на момците интересно е кога ставаат на пупката т.е. на градите верувајте ми зборувам од искуство! |
||||||
someone
Група Регистриран: 14.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ajde i jas imam nedovrsena tetovaza
|
||||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Инече ајде кој е за тетовирање јас ке се тетовирам за 15 дена да довршам една ттоважа за да ставам до нејзе друга Изменето од SeXY - 14.Јуни.2007 во 18:22 |
||||||
someone
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
pa pod lazna tetovaza podrazbiram tetovaza koja ne e trajna bez razlika kolku vreme trae.se znae kakva tetovaza e vistinska
|
||||||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Лажна тетоважа на каква мислиш??
Има тетоважи кои се трајни , привремени ( хена, годишни , а дури и оние од мастиките ако се рачунаат) најновите тетоважи се Ув кои сеуште за жал ги нема кај нас но знам дека набрзо и тие ќе стигнат Е сега за каква од овие видови мислиш?? Иначе мое искуство вика дека само привремените тетоважи се апетит за тетовирање секако трајно а за пирсовите лажни воопшто не ни служат тие одма паѓаат... Изменето од SeXY - 14.Јуни.2007 во 18:02 |
||||||
someone
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
a zosto da ne vistinska?
|
||||||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |