![]() |
|
А што е интима во домот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Изменето од beleg - 26.Септември.2007 во 19:35 |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
a dali se trudis da go storis toa?
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Интима во домот е она што ЈАС ГО НЕМАМ
а тоа е - моја соба, изолација од моите и нивните гости комшии и што се не, место каде ке можам ако ми се плаче да плачам, ако ми се чита да читам и ако ми дојде некој на гости да не мора најпрво да помине на детален распит кај мајка ми и место кајшто ке го скријам дневникот а мајка ми да не го најде никогаш, иако нема шанси во состојба е да ја сврти куката уздуж и попреку за да најде нешто ‘скриено‘ ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
intima e koga vnimavas na sekogo da mu dozvolis mir vo domot i vo zivotot patem da ne unistuvas nicij zivot....
|
|
![]() |
|
kako bi objasnile VIE...........
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 17:25 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |