IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - КОМУ ДА КЛАЊАМЕ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

КОМУ ДА КЛАЊАМЕ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
Прашање: SPORED VAS KOJE VISTINSKIOT NA KOGO TREBA DA SE KLANAJME
Одговор Гласови Статистика
34 [32,38%]
12 [11,43%]
0 [0,00%]
1 [0,95%]
50 [47,62%]
1 [0,95%]
7 [6,67%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
zidarski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 17.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4385
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:36
Затоа ќе бришам се што не е на место...
НАЗАД НА ТЕМА!
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:36
Јас не ја познавам мирослава, сепак ако ти имаш некои сомненија, тогаш ......

Си ги средив постовите.Врати ги сега....
И како што реков, ако реагираш на секоја мала навреда, прошетај малку по темите, и ќе видиш нешто екстремно навредливо....

И да се вратиме на темата..........

PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:35
Originally posted by zidarski zidarski напиша:

Не ги избришав само твоите постови, туку сите кои не беа на тема... А за Мирослава, сигурно си имам причини што сум го пишал тоа што го пишав...

A tvojov post!??Nekako vleguvat ili??
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:32
Сите постови што не се на тема ќе ги бришам порано или подоцна... овде темата е Кому да клањаме? - Како твојов последен пост влегува во таа тема?!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:32
Не ги избришав само твоите постови, туку сите кои не беа на тема... А за Мирослава, сигурно си имам причини што сум го пишал тоа што го пишав...
Кон врв
Halid ibn Velid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 1145
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Halid ibn Velid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:31
Sellam Sestro!!

I tebe ti gi brisat postovite!!??

I mene istoto mi se slucuvat!

Ne znbam so e rabota!1

Mozebi zatoa sto se vikam Halid ibn Velid..

Sigurno!!!

Sellam!!

Изменето од Halid ibn Velid - 26.Април.2008 во 17:31
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
Кон врв
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:28
Јас Мирослава втор пат ја читам на форумот, и многу невкусно од твоја страна што не реагираше на првиот пост на Влад. Ај можеби јас самата го барав, но Мирослава ништо му нема речено, и не е долично од наша страна да навредуваме некого, посебно кога истиот не не наврдил или кога воопшто не е на форумов.
И нема потреба да ги бришеш моите постови. Како што нема потреба да има сомнеж дека мирослава е муслиманка или сл. изјави кои имаат за цел, да наметнат слика дека користиме и христијански никови за да пишуваме на форумот. Не се срамам да ја кажам виситината, и за неа не ми се потребни туѓи никови, имам доблест и знење да пишувам под никот Аиша.

Поздрав до тебе зидарски, немам намера да се расправам посебно денес, сепак сте во празнична атмосфера. Велигден е еднаш годишно
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 17:20
Мирослава - една од најдолните работи е кога некој од една вера, се прави дека е од друга, за да постигне некои цели тука на форумот... прво е смешно, второ е непријатно... А ако продолжиш со употреба на такви изрази, ќе добиеш опомена!
Престанете сите со непотребни дискуси и НАЗАД НА ТЕМА!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zidarski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 01:57
Змејко и Темплариус - повнимателно малку!

Изменето од zidarski - 26.Април.2008 во 01:57
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2008 во 00:59
Originally posted by zmejko_zmejko zmejko_zmejko напиша:

ne ... spored nekoi kriteriumi , ti si tretata grupa .. ili klasa ? turisticka голема%20насмевка

Zmejko komentarot ti e bas na mesto i ne gi slusaj ovie hahahaha
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Noor4ever Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 17.Април.2008
Поени: 74
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Noor4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 22:53

ne ... spored nekoi kriteriumi , ti si tretata grupa .. ili klasa ? turisticka голема%20насмевка

daj be ti zemjo prestani vise so tie tvoi bajati komentari veke ednas, ne si interesen,
ako ne ti se cita togas gitlla
ne provociraj
Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 22:32

Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 22:20

i premnogu provokativno prasanje za razgovor ... od prosta pricina sto ne klanjaat site ... samo edni .. a drugi se molat ....

А ти Змејко?.....ти си некоја трета група нели?
Кон врв
zmejko_zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Локација: Djibouti
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko_zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2008 во 21:51
i premnogu provokativno prasanje za razgovor ... od prosta pricina sto ne klanjaat site ... samo edni .. a drugi se molat ....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.