|
КОМУ ДА КЛАЊАМЕ? |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа ќе бришам се што не е на место...
НАЗАД НА ТЕМА! |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не ја познавам мирослава, сепак ако ти имаш некои сомненија, тогаш ......
Си ги средив постовите.Врати ги сега.... И како што реков, ако реагираш на секоја мала навреда, прошетај малку по темите, и ќе видиш нешто екстремно навредливо.... И да се вратиме на темата.......... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A tvojov post!??Nekako vleguvat ili?? |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите постови што не се на тема ќе ги бришам порано или подоцна... овде темата е Кому да клањаме? - Како твојов последен пост влегува во таа тема?!
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ги избришав само твоите постови, туку сите кои не беа на тема... А за Мирослава, сигурно си имам причини што сум го пишал тоа што го пишав...
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sellam Sestro!!
I tebe ti gi brisat postovite!!?? I mene istoto mi se slucuvat! Ne znbam so e rabota!1 Mozebi zatoa sto se vikam Halid ibn Velid.. Sigurno!!! Sellam!! Изменето од Halid ibn Velid - 26.Април.2008 во 17:31 |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас Мирослава втор пат ја читам на форумот, и многу невкусно од твоја страна што не реагираше на првиот пост на Влад. Ај можеби јас самата го барав, но Мирослава ништо му нема речено, и не е долично од наша страна да навредуваме некого, посебно кога истиот не не наврдил или кога воопшто не е на форумов.
И нема потреба да ги бришеш моите постови. Како што нема потреба да има сомнеж дека мирослава е муслиманка или сл. изјави кои имаат за цел, да наметнат слика дека користиме и христијански никови за да пишуваме на форумот. Не се срамам да ја кажам виситината, и за неа не ми се потребни туѓи никови, имам доблест и знење да пишувам под никот Аиша. Поздрав до тебе зидарски, немам намера да се расправам посебно денес, сепак сте во празнична атмосфера. Велигден е еднаш годишно |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мирослава - една од најдолните работи е кога некој од една вера, се прави дека е од друга, за да постигне некои цели тука на форумот... прво е смешно, второ е непријатно... А ако продолжиш со употреба на такви изрази, ќе добиеш опомена!
Престанете сите со непотребни дискуси и НАЗАД НА ТЕМА! |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Змејко и Темплариус - повнимателно малку!
Изменето од zidarski - 26.Април.2008 во 01:57 |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zmejko komentarot ti e bas na mesto i ne gi slusaj ovie hahahaha |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
Noor4ever
Група Регистриран: 17.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 74 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj be ti zemjo prestani vise so tie tvoi bajati komentari veke ednas, ne si interesen, ako ne ti se cita togas gitlla ne provociraj |
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ... spored nekoi kriteriumi , ti si tretata grupa .. ili klasa ? turisticka |
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти Змејко?.....ти си некоја трета група нели? |
|
zmejko_zmejko
Сениор Регистриран: 23.Април.2008 Локација: Djibouti Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i premnogu provokativno prasanje za razgovor ... od prosta pricina sto ne klanjaat site ... samo edni .. a drugi se molat ....
|
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |