IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Цаци Паковска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Цаци Паковска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Автор
Порака Обратен редослед
ivi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2008 во 21:06
UF NEMOZAM NI IMETO DA I GO POGLEDNAM,TOLKU MI E ODBIVNA I ODVRATNA NEMOZAM DA JA GLEDAM.TOLKU E SAMOBENDISANA A NEMA VRSKA OD ZIVOTOT.DA MI E TUKA BI JA ISKRSILA AMA MISLAM DEKA NEMA POTREBA DA SE KOMENTIRA ZA NEA,KAKVA E,CELATA E UTEPANA A I KAKO ODVRATNO ZBORI,BLJAK [:-&]
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2007 во 19:56
izgleda ja premestile, bidejki jas posleden pat koga bev vo Paris taa si bese na  Chapms Elisaisголема%20насмевка
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:58
Originally posted by antigona antigona напиша:

Originally posted by la fille la fille напиша:

ne mi se veruva deka na vcerasnata emisija uspea site mozni poznati mesta vo Paris da gi utne pa neka izleze malku, neka istrazuva, neka nauci koe sto e

A dali ja gledase vcera???Vo Luvr bil najgolemiot shoping centar???? Pa barem nesto da procitala,pa da prezentira.Sto misli taa,deka nie od nejze cekame da ni kaze kako e vo nekoj grad niz svetov.Alo devojko,ima i vo MK luge sto prosetale.daj neka oladi malku,ne ja biva za nisto.A klonot i e ekstra,se zivi kopii od svetskite kreatori,neznae ni sama da iskombinira edna sukna i bluza.

Najvaznoto go zaboraviv:Triumfalnata kapija od koga e vo LUVR?????
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
antigona Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај antigona Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:56
Originally posted by la fille la fille напиша:

ne mi se veruva deka na vcerasnata emisija uspea site mozni poznati mesta vo Paris da gi utne pa neka izleze malku, neka istrazuva, neka nauci koe sto e

A dali ja gledase vcera???Vo Luvr bil najgolemiot shoping centar???? Pa barem nesto da procitala,pa da prezentira.Sto misli taa,deka nie od nejze cekame da ni kaze kako e vo nekoj grad niz svetov.Alo devojko,ima i vo MK luge sto prosetale.daj neka oladi malku,ne ja biva za nisto.A klonot i e ekstra,se zivi kopii od svetskite kreatori,neznae ni sama da iskombinira edna sukna i bluza.
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2007 во 15:36

ne mozam da ja slusam zatoa sto koga ke zbori nekako mi shusti celo vreme

Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 05:45

"Tipkava" se nasla kompetentna da sudi, koj ima/nema stil, i koj kako se oblekuva, dodeka sama ne se gleda vo ogledaloголема%20насмевка..a ostavi toa, ama i Karolina ja pravi nejzin klon, taa i e stilist????газење%20од%20смеење

Ja znam Caci, uste koga ne bese toa sto e, bas smesno bese da se komentira za nea vo Models-In uste pred 5-6 godini.. hahahahhaha Na vremeto modna agencija ke otvarase,ama eve gledam stanala stilistka, i "tv-faca" (of lele...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење)
Кон врв
tic_tac Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tic_tac Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2007 во 01:41
Tipkava e bog da cuva! Site i se za nikade samo nejzinana Karolina e najbolja!E kaj go ima mori toa?! A si zalikuvaat ko jajce na jejce se!Aj idi setaj tamu!Shushkalka glupa

Изменето од tic_tac - 12.Декември.2007 во 01:43
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 20:49
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 20:34
Tipkata i vo ekspres lonec da ja stavam nema da mozam da ja svaram.
Nepodnoslivo stvorenje.

Изменето од Freya - 07.Декември.2007 во 20:35
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 17:33
Pa,aj da bideme i malku realni,tipkata e stvarno odvratna,ali pak za mn.raboti e vo pravo
Кон врв
diogenskopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2063
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај diogenskopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 01:31
..luge dosta vise so CACI (metar i zilet)...Kaj Cacka jedino me pali visinata...i paaa...samo visinata..na glava mozam burek da i jadam...a posle ke se navedne ..i moze jogurt da se napie...ALI samo da pazi da ne me nakape...dolniot ves mi e D&G  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
olja.b Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Декември.2007
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај olja.b Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Декември.2007 во 01:25
mene samo ne mi e jasno od koga do koga Caci Pakovska stana moden stilist KOGA TOA SE SLUCILO LUGE?jas ili ne sum bila tuka ili ova e SALA!      
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2007 во 18:03
цаци ај земи си еден тротинет и правец у милано БЈАЧ
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
biba Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2007 во 09:50
Originally posted by gordon gordon напиша:

Za nea li ke trosime vreme i pari. Stop
  Nie ne samo da si kazeme sto mislime za devojceto ,neka trosat shmizlickite nasobrani okolu nea, ako Ona ni diktira moda tesko nas.
biba
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.