![]() |
|
Како да побегнам од се? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i jas...ama kako?ima li lesno resenije?....koe ki gi zadovoli site,pa i mene...ne gledam izlez od ovoj zacaran krug.....
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
ama bas sakam da pobegnam od .......
![]() |
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
VO PRINCIP NE BEGAM ,ZIVEAM VO REALNOST,STO E TOA E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
nekogas i sama si se prasuvam ama ne
naogjam odgovor ![]() |
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Vreme samo , se bledi se pominva so vreme , ako si ranliva ke ti treba poveke vreme ama eden den ke disis sama bez komanda i ke znajs deka ke si ok , deka i tvojot zivot vredi i deka imas pravo da si srekna pak
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Баба ми како деца ко и досаѓавме знаеше да каже "Ми доаѓа Лимја од вас да фатам",ко ќе прашавме каде е тоа само ќе речеше не знам
|
||
![]() |
||
Дак ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
|
Ех душичке,камо сега да ми е овој памет а тие пусти, луди млади години ![]() Ех,многу сакав еден тип,а тој мангупче,фраер демек ![]() по некои години сватив дека јас и не сум го сакала него туку неговата слобода во се,додека јас морав да се вратам дома порано,тој со времето се играше како сака...и крадеше ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() па дури ме побара и за жена ![]() ![]() ![]() Види,срцето бира,а не умот,но подобро е кога и двете бираат,ако сте еден за друг ќе се покаже... Уживај во животот научи како се живее,ма врти го на мал прст,тоа сакам меѓуредови да ти кажам ![]() |
||
Љубов и само љубов
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
za drug nema mesto nikogas
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Ke dojdi drug na negovoto mesto i ovaj sto go sakas ke bidi samo minato i uste dno iskustvo.
![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ИЛИ ПАК ДА ЖИВЕЕШ СО ДРУГАТА ВО ТЕБЕ
![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ako mislis deka e mozno da pobegnes od samata sebe, mozebi i ke uspees nekogas
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Nikogash nema da pobegnesh,makar i da otidesh sama na nekoj pust ostrov ili na drugiot kraj na Zemjava...mora da se soochish i pomirish so faktot
![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Ne treba da se bega..tuku pogledni vo liceto na ona sto te maci i izbori se protiv nego..taka ke nema recidivi
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |