|
Ваше прво сексуално искуство и совети |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj совет до невините: ви препорачувам вашиот прв сексуален партнер да биде искусен. Никако невин/а да ви биде првиот партнер. Зашто како прво, нема да знае како вас да ве задоволи, па после самиот/самата себеси. Сигурно лошо ќе си помините, во 98% од случаите...
|
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А за мојот прв пат... Нема потреба да споделувам таква интимност на волкав аудиториум. Никому ништо нема да значи, ниту смени ако го знае и тој податок. |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе,што до толку
|
|
|
|
^NaJuBaFa^
Нов член Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uF nejkam seks najgadna rabota
|
|
cvet4e
|
|
miki-li
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moeto prvo seksualno iskustvo bese mnogu , 17 godini, nema emocii, nema zadovolstvo, so eden zbor bjak. Jas mislam deka mladite denes ne treba da eksperimentiraat na toa pole bidejki ima mnogu bolesti a i nesakanata bremenost moze na devojkata da i go poremeti celiot zivot,zatoa deca vodete ljubov a ne seks i koristete kondomi
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друже, многу често се случува доколку девојката е невина, првиот пат да трае нколку пати се додека не се доживее оној правиот оргазам, и од двете страни. Имав и јас едно такво искуство со една девојка. Морав неколку пати да пробувам се додека на крај не се заврши како што треба. Тоа не беше моето прво сексуално искуство, но беше нејзино, што значи дека сепак имало прв пат.
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Strong
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 05.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvoto mi iskustvo :p abe ne e za kazuvanje ama aj.. imav edna devojka na 16 godini ama iccc ne ja sakav.. no ne znam ni zs sum odil so nea "deca" jas 16 taa 15... i si ja nosev doma :Pp cesto i se ucevme no najintersnoto bese sto prv pat ni bese posle 3,4 pati sto mislev deka bide bide bide.. pa duri posle 3,4 pati bidnalo.. i dvajcata neiskusni ljubovgiiiiii :) |
|
Srbo
|
|
16годишен
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво, јас сум нов и најпрво што треба да кажам, машко сум. Е сега мојот проблем, уствари барам помош од вас. Јас имам 16 години, и имам девојка 3 месеци, па сигурно наскоро и би требало да се случи првото сексуално искуство т.е за мене, за неа не знам. Е сега, можете ли да ми кажете некои детали што треба да се прави, т.е јас знам што треба да се прави, но може искуство од некој, на пр. сакам да знам што е оргазам и како се добива, па повеќе работи ако може... инаку јас знам нешто за тие работи, но би сакал повеќе детали...?
|
|
Anetce
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelelelelele citam i se smeam za iskustvoto na zbunet i taka se nadevam
deka moeto seuste nedoziveano prvo seksualno iskustvo nema da bide kako
negovoto :) :)
btw iako imam 18 godini ne sakam da go storam toa po sekoja cena samo kolku da bidam cool tuku navistina sakam da go storam toa so nekoj so ke mi znaci mnogu a sega za sega takov kandidat nema :) |
|
Zivotot e eden i edinstven zatoa zivej go sekoj den kako posleden
|
|
bros
Сениор Регистриран: 23.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prviot pat.... uh.neznam dal beshe prijatno ..zs misalm deka bev siluvan od postara devojka..u studenski
Изменето од bros - 21.Јуни.2007 во 03:04 |
|
P.S.I AM HERE
|
|
sadrazam
Нов член Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne mi e mestoto ovde. Seuste se obiduvam da dojdam do toa:) |
|
Vremeto leta, a ponekogas i ne sobira so sebe.
|
|
esperans@
Нов член Регистриран: 10.Мај.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm.. prviot pat epa neznam poveke gi imase oti bisfiot poveke mi ja cenese nevinosta odkolku jas samata iako bese iskusen nemozese da mi go ***** haha taka da 2-3 dena se probuvase..i to da vi kazam i krv nemase......poveke gi cenam ponatamosnite iskustva (so istiot bea ali mnogu mnogu podobri)
|
|
I'm bossy...
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman be zbunet ne gi plasi decava a tvojata kakva ostana, poluljumfer ili ???
btw, uste se smeam so zbunet, mazot me me gleda veli suim se poremetila sama so sebe se smejam , amoze se poremetiv posle sex zavcerasen ama ne mi bese prv pat Изменето од MisIcA, - 16.Јуни.2007 во 20:29 |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A nekoi i invalidi ostanale
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |