|
Ветеринарни амбуланти |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема никаков проблем.Според мене не ни треба да зимат таква вакцина освен апчиња за прочистување и АКО ИМА ПОТРЕБА од витамински инекции. Инаку се друго е само фрлање пари.
П.С. И мојата обожава сладолед |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vidov slikata! Mnogu e slatka! I jas imam slicna macka, duri i opisot im e identicen. Mojava macka ja vikam princeza, duri i kruna i nabaviv I bas e prava smizla.
E, fala za sovetot za hranata. Moite macki pa uzivaat vo cokolado a i sladoled letno vreme! A sakam uste nesto da te prasam! Koga posleden pat bev na veterinar mi rekoa da im stavam nekoj vakcina koja e protiv mnogu bolesti!E sega problem li ke bide ako ne ja primat! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прв пат го слушам тоа.и искрено тврдам и стојам на тоа дека не е точно. Нормално е да внесува и друга храна пример мојата обожава маслинки и ред други такви работи но главна храна и е мачкината. Има слики во овој подфорум од мојата мачка па погледни ги ако сакаш.
Поздрав и до тебе |
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ti blagodaram blue. Sega moite macinja ke si dobijat nova maticna dokotorka
Super! Inaku koga treba da gi vozam macinjata, zemam polna kesa so hrana za sekoj slucaj. Malku mi e strav, bidejki ednas koga vozev edno mace, ona bese malo i izleze od kosnicata, i tocno pod kocnicata mi legna! Od togas mi e malku strav da gi vozam! Samo so pridruzba! Inaku sum cula deka preteranoto konzumiranje na specijalna hrana za macki ne e dobro za niv? ZAboravi od koja pricina! Pa.... Pozdrav za tebe |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зависи што работиш. Широк поим е ветеринар. Јас од испитување на болести кај животни до рентген на животни сум..значи од се по малце. Па да. Мачката само првиот пат се плаши потоа дури си спие во кола. Мојава само чека да се бутне и кога не оди никаде и спие во кола. Што треба кажи слободно овде или пак на ЛП.
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku do nekade ubava profesija!
Do odredena granica, neli? ili ti uzivas vo sekoj mig! Uf, doktorot mi e malku daleku, a samata znaes kolku zivotnite uzivaat vo vozenje, barem mackite! No ke vidam, navistina mi se dopadana toa so domasnata poseta! Fala za informacijata! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ветеринар сум Налетовски е во Влае кај мостот ОН
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas morav da kastriram 4 macki ovaa sezona!
Bidejki mackite koi gi podariv, kako miraz im napraviv kastriranje I sega vo veterinarnata ambulanta kaj zelezara - madzari (neznam tocno kaj spaga) za sekoe naredno mace mi naplatuvaa poevtino! A dr. Naletovski kade se naoga? E mi se dopaga toa za domasnata poseta! Bidejki edno od macinjata koi gi kastrirav, fati herpes, i za obicna inekcija morav da ja nosam. A mi bese zal da ja maltretiram poradi koncite! Ej blue pa ti si vet. ili.... |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене (познавајки ги сите во Ск) цените се тука некаде слични. Сепак мое мислење е дека не станува збор за огромни цени. За најдобра пак според мене е Др. Налетовски. Едно докторот ми е колега друго навистина си ја знаат работата. Никој друг пример по стерилизирање на мачка не ти дава домашна посета и терапија
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A spored vas koja e najdobrata vo SK?
Ama i poevtina! Jas gi nosev macinjata kaj dr. Marin, ama malku mi bese poskapo! Koe e vaseto iskustvo i mislenje! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема благодарност за информацијата.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izvor na textovite: www.milenici.com.mk
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ветеринарен центар Ветколл д-р Марин Величковски д-р Налетоски Легонивет
Пет-вет Примо-вет Вет Дет Ветеринариа
Ветеринарна болница Ветеринарна болница Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ајде и од другите градови ДВМ Проданов Биовет Ветерина медика Ветериналек Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Вет-теарце Виножито-1 Делвет д-р Чупона Ековет Здравје Здравје Зоран 28 Каспер Медика-вет Медика-Вет-Р
Мин.за З.Ш.В.-Ветеринарна инспекција Напредок Неготино Песјак Пони-Вет Прима Вет Стефан Малинка Тодор Велков Вет макс Ветерина Комерц Ветерина промет Ветеринар Ветеринар Вили Ветеринар дк Ветеринарен сточарски центар Ветеринарна служба Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица Ветеринарна станица
Граничен Ветеринарен Инспектор Дамески Ветерина Дасстен Ековет Еуровет Здравје Зоки 28 Медика Медика-вет Пајо-вет Про-инфовет Струга-Вет Техновет Труст-Вет Унивет - Радовиш |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |