![]() |
|
Диетални реченици пред оброк |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
elen@ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Еве нешо за оние кои се патриотски настроени и политички добро зајакнати......
Во фрижидерот се е грчко...поарно да не јадам |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() E da puknes... od kaj ti teknuvaat vakvi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne narachuvam jas, dechko mi narachuva
![]() |
|
![]() |
|
а ти коа одиш во бурекџилница како нарачуваш мила?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
na mene sho i da mi zakachish nishto ne uspeva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
успева за суеверните луге де
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Напишете си на еден лист -ако јадам 7 дена несреќа да ме следи и закачете го на фрижидер....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Rucate jagnesko i koga ono covek u kogo imas doverba, ti kaze deka od toj od kogo si go kupil jagneto, prethodno site gi ebel
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne mu bilo dobro na prodavacot, pa povratil u prazno kance od kiselo mleko, go zatvoril i u mesanica po greska ti go prodade. I ti doma na masa so tvoite uz pita ili burek go otvaraas . . .
|
|
![]() |
|
Majkata vampirka mu vika na sinceto : - Ajde, sine jadi ja supata pobrzo oti ke ti koagulira !
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Zbunet zosto temava ne e vo ishrana . . . i da ti kazam super tema ke mu ja pokazam na eden drugar . . . Mnogu se gadi
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |