|
Тајни помеѓу поранешни другари/ки... |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ретко кој знае да чува тајни..на многумина чувањето тајни им е ‘товар‘ па споделуваат со кого ке стигнат. ако имаме потреба да се повериме некому тоа треба да го направиме ептен внимателно и во случај кога не можеме да се носиме сами со товарот на ‘тајната‘ соодветни за ова ви се психолог или свештеник (ама на било кој) мајка или да си кажает на глас што ве мачи. исповедување на другарки или луѓе кои не ги знаеме добро скоро секогаш завршува кобно.
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да баш така ако кажес и на еден више не е тоа тајна, од кај знаеш дека цел живот ке ти биде верен пријател или сопатник...
Како се понашате вие ги чувате ли сите тајни кои ви се доверени, па макар и на некој кој сега ен ви е близок??? |
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Debora - 19.Декември.2016 во 07:09 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelele neznam, koga enkoj ke mi kaze tajna custvuvam odgovornost...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas e fino ako ponizis nekogo, ke place , a ja ke se smeam dodeka mu mocam u sanduce ili u konduri
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mmm i like it |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu nisko e da so zla namera otkrivas necii tajni bez razlika sto poveke nemas dobar odnos so taa licnost.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne zloupotrebuvam.....ali imam dobra memorija....
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mm da da ok do nekade e taka no mor da se vnimava , sto znamm tajni znam da cuvam no se nafakjam da se doveram oiskljucivo na ljugje koi mi se vo familija...
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хм, па така ке идете до недоглед...ти ке ја издадеш она ке те повреди, ти пак ке ја издадеш, она уште толку ке те повреди и така натаму и така натаму...до кога?!? не ти е боље да си кажеш ТИ ПРОСТУВАМ се најубаво и бај-бај форевер, и да си го живееш животот без тој товар на омраза?
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу ако пак ме повреди ...
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога станува збор за тајни јас сум практично затворен гроб, нема што да ја ширам веста која некој ми ја доверил...штом ми ја доверил значи имал доверба во мене или му/и било тешко па ми се доверил..и јас да го злоупотребам тоа?! јок! макар и да не се дружиме веќе, тоа што го знам ке си остане за мене, а натаму друг ке и/ му суди на тој што ме повредил...не јас со тоа што ке објавувам пикантерии
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу паметно , јас исто таак се оставам зад мене но ако повторно ме повредат истите искористувам се што знам и секоја тајна (па макар и сериозна ) ја користам во моја самоодбрана или секакп ја злоупотребувам
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога прекинам да се дружам едноставно не се замарам повеќе.Што е било,било и поминало останува во минатото.
|
|
Just love
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |