![]() |
|
Зошто мажите лажат?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
covecka izmislica e
koj ne znae da lze ne e covek ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
А жените не лажат...?
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
niti lazam ,..niti ,..lizam !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
сега приметив дека не изашол коментарот... ![]() тоа се невинни лаги...мене нема да ме повредаат. ![]() Изменето од pagane - 06.Јуни.2009 во 13:50 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Taka...da se znae koj e gazda vo kukja...tvojot zbor posleden...ovaj potvrden
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
комплицирано...јеби га... затоа е најлесно... -мојот збор е последен! -да драга... |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Za izgledot sekogash kje i odgovara ako kazesh nekoj ubav zbor,e sega za drugite raboti ...diskutabilno...
Nekoja saka site karti na masa,velat i najbolnata vistina e podobra od laga... Nekoja misli... neka laze ,neka pravi shto saka....samo da ne doznaam... Zatoa oceni so kakva zena si imash rabota,pa taka i postavi se... ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
и ете причина за фрустрација... кога лажеш...зошто лажеш.. кога не лажеш...зошто не лажеш... мислам дека најправилно е... да ја кажуваш вистината...кога на жената и одговара... и да лажеш... пак кога на жената и одговара... ама и тогаш проблем... од кај да знам кога и одговара да ја лажам...а кога не... е затоа мислам дека... љубов постои ако знаеш... кога да ја излажеш жената... а кога не... |
|
![]() |
|
Mora da priznaeme deka nie zenite,davime so vakvi prashanja,pa mazite se prinudeni ponekogash da go kazat sprotivnoto od ona shto go mislat,samo da ne zadovolat.
|
|
![]() |
|
меѓу една од причините...
е и затоа што... жените најчесто сакаат да го слушнат... само тоа што им одговара да го слушнат... како не треба: -да не ми е кратка сукњичкава малку? -нема врска...ќе си ја подсимнуваш надоле..и нема да ти се гледаат гаќичките.. -а деколтево да не е длабоко? -ма јок...ако не се наведнуваш..цицките нема да ти испаднат надвор... -еее па ти не знаеш да излажеш!!! - ![]() како треба: -како ми стои комплетчево? -иииих...супер.. -фризурава нова каква ми е? -а бе прекрасна... -а бојава на косава да не сум ја промашила? -ма нема врска...таман како што треба... - ![]() ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() Изменето од којсумјас - 06.Јуни.2009 во 09:35 |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
oooo , pa zenite odma ..........veruvaaat sve....... toa sigurno.....
![]() lazat .......za da ne objasnuvaat oti ke se fatat epten vo lazga........ ![]() Изменето од bijonse1 - 06.Јуни.2009 во 01:46 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja na primer imam golema dlanka, a postoi veruvanje deka penisot i dlankata se so slicni dimenzii. Taka da na masa cesto ja pokazuvam dlankata kobozem nesto objasnuvam i indirekno gi potsekam zenskite na toa veruvanje. Oni otprvin : - A be ajde nema vrska ! Ama ...
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ima dva tipa na lagi ... 1. korisni ... sepak nemoze se da se kaze sto na um - toa na drum ... treba mala diplomatija sepak ... toa go stavam vo korisni lagi ... 2. stetni ... za stetnite lagi ne davam kometnar ... gi zalam onie koi si go okrkale zaradi toa ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |