|
Дали лесно се заљубувате на чат |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала за советот, само ова веке предалеку отиде ,,,не знам дали и книгите ке помогнат
значи стварно сум заникаде, сите граници ги поминав, глупача |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vaka neodi na chet citaj knigi po moznost naucni mozebi dodeka se lecis od chetot kje zavrsis fakultet |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
anakin , морам итно да се тргнам од чет и да престанам да мислам на зафатена личност.....ахххх колку ми е тешко
како бе така заглавив, леле, не требаше толку да се зближам, еве сега се каам.....морам да се тргнам на страна, морам |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
biraj megju custva i logikata
custvata vikat ne ja slusaj logikata a logikata vika slusaj gi custvata ima dve varijanti jaden izbor i dobar izbor no i dobrijot so vremeto stanuva jaden zatoa so dobar izbor se slucuva ednas vo zivotot a toj go vikame dobra SUDBINA no fintata e deka i pri jadniot izbor moze da se pominat superb migovi |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и оваа вечер не можам да заспијам
лелеллее, што ми е, загор, помагај друже ама зошто мислам на него ?? морам да се тргнам од чет наредните денови |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
гадно се заебав, еве цел ден не можам да се сконцентрирам и мислам на него , уффффффффф Изменето од Mona Liza - 18.Февруари.2008 во 19:22 |
|||
|
|||
frau
Група Регистриран: 03.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne toa zavisi i od osobata
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...НЕ,НЕМАМ КВАЛИТЕТЕН МОНИТОР.....
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nezgodna stvar a mona?...hahahahahaa e toa ti e...ljubovta ne poznava granici...zatoa i taka e definirana...
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не, додека машкото не ја помине тест фазата
ама после она денес, веке не знам што ми е : дали почнувам да или сум само ете прв пат во мојот живот да не можам да заспијам поради некој и се нервирам што допуштив до толку а можеше и понатаму да си разменуваме само , а не сега да се чувствувам пред него не смеам да влегувам во неговиот живот никако, пошто може да стане проблематично , а имав во план да се слушнеме барем Аххххххххххххххх тој чет на идивиди морам да се обидам да |
|||
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никогаш.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od kade pa sega snajka?!? |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас се заљубувам на секои 5 минути.
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |