|
Животни грешки |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има
Во тие моменти изгледале ситни,но сега се гледа резултат од тоа |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa iskreno......ako razmislam podobro.....
zivotna greska mi e sto ne pocnav so ....... .....mnogu porano.... ajda se zavrsi skoloto , aj sea sport....utakmici ova ona .... aj sea da se vrabotime...tamte vamte.... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i sega shto ....
pa aj kazi koja e damata |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
confusion
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hm, mi se dopadna ova-se si ima svoja pricina... a i ova, sosema e taka :"ona sto nekogas bilo pogresno denes e prifatlivo" Изменето од confusion - 12.Јуни.2008 во 10:11 |
|||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Hmmm se poveke mislam deka greskite go zacinuvaat zivotot, go menuvaat negoviot tek.. ona sto nekogas bilo pogresno denes e prifatlivo, ako sakate da izlezete od kliseata, dozvolete si po nekoja greska.. ne obvinuvajte se i ne zamarajte se so prasanja od tipot "ZOSTO". Se si ima svoja pricina, ako sirum gi otvorite ocite i poglednete vo sebe.. tamu lezi odgovorot..
|
|||
confusion
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zaboravete se samo ova neka stoi:
more, da si se sudev sam sebe si-ke si se lincuvav i stvarno taka e mn zivotni greski sum npravil glupavo bese so pisav voopsto ne se zamarajte so mene ve molam Изменето од confusion - 11.Јуни.2008 во 21:33 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zivotna greska se proklamira koga na dadenoto dejstvie imame sasim druga zamisla si zamisluvame kako bi bilo koga vaka ne bi bilo so pojsrekjna e zamislata to pogolema ni izgleda greskata |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...nechiva tuga greshka, ne e i nasha, nemora da e...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jbg
vo pravo si sekogas sopstvenata zivotna e taa na koja mislime ima razlicni sudbini koi se slucija i subdini koi ne se slucija i za niv niso neznaeme |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...mamma, abe ubaite raboti se za kazuenje, sho pa ja izdaica sea...toa ne ti e greshka, nechiva druga greshka e sho se zaebal on gadno... |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj tocno znae koja e zivotna????????????
ako ne bi ja napravil mozebi kje dojdese mnogu po zivotna greska taka da mozebi i nebila greska Изменето од anakin - 11.Јуни.2008 во 02:10 |
|||
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...dosta be...izdaico |
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...in my room, on my bed, the lights are off...we go under the blanket... |
|||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |