|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и такој после неколку недели пак цигари , само што овој пат повеќе него предходниот , да се надомести тоа што се пропуштило
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ce umram, ce gi otkazam
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2 дена и некој саат со само 5-6 цигари...осечај ни најмалце сјајан ... али мешето наеднаш тапан се стори
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пушев еден период во животов, си реков не пушам веќе и толку беше.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
или па ако ги откажеш цигарите..
повеќе ќе јадеш.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ги откажеш цигарите е многу некорисна работа,
затоа што ќе нема што да правиш кога ти е досадно или нервозно со соговорникот, посебно во ситуации кога имаш трема башка ако си платила 1300ден за надградба на нокти, со цигара најубаво се покажуваат, оти не е пријатно за таа цел косата на секое да си ја местиш и да си го чешкаш носот |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааа од денес велам не на цигарите(од попладнево) 4 саати досега без цигара.....добро ми оди
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zs smir????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
смир
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj ka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо бре
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so svirkas moriiiiiiiiiiiiii????
|
|
|
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вакво нешто сфатив вчера Изменето од sanja-a - 30.Март.2010 во 10:43 |
|
|
Внеси реплика | страница <12345 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |