IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за анален секс...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за анален секс...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 22>
Автор
Порака Обратен редослед
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 20:41
ма...баш ништоне%20знам
Кон врв
Fleksii Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 02.Јуни.2010
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fleksii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 20:34
Ne deka zenite ne sakaat analen sex.
Nesakam da kazam ama za analen sex i xigiena treba
Sakam da potenciram da napravat klistacija ili klistiranje
Kako sakate. Ne deka Zenite nesakaat analen sex tuku nesakaat da pravat klistacija odnosno citenje na crevata od nepotrebni materii _ _ _ _ _ . STo e mnogu delikatno
Za da ne se sluci nekoja nepotrebna situacija , treba xigiena

Изменето од Fleksii - 02.Јуни.2010 во 20:36
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 13:24
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

....абе НРГ...пак поцрвене
што се однесува на темава...
рано наутро една колешка ме здрма убаво...ми вика сакам анален...дечко ми не сака ...пааа..јас не знаев дека постојат и такви ...машко што не сака анален

Ima... moze tipot imal loso iskustvo prethodno... u princip postojat 2 fantazii vo vrska so sexot koi maskite gi preferiraat...

analen sex i ejakuliranje vo ustata na partnerkata.... procentot kazuva deka tie 2 situacii se najbarani od strana na maskata populacija...

a sto se odnesuva do crveneenje, znaes deka toa mi e redovna praksa... намигнувањецрвенеење
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 13:10
uste li za shupcenje kje filozofirate
eeeeeeeeejголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 12:29
....абе НРГ...пак поцрвене
што се однесува на темава...
рано наутро една колешка ме здрма убаво...ми вика сакам анален...дечко ми не сака ...пааа..јас не знаев дека постојат и такви ...машко што не сака анален
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:55
тоа е факт во врска со аналниот секс... ако ја нема таа нежност ќе се случи болка и кај двајцата партнери, и на крај ќе биде целосен неуспех.... а се започнало со огромна желба кај нив...

а што се однесува до партнер што се труди, тоа некако ми е од секогаш... максимално задоволство, за да има и следен пат, и следен... и да остане запаметено...  намигнувањесреќанамигнување

црвенеење
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:52
..Еве уште еден доказ..дека си партнер..што се труди
да ја задоволи партнерката....среќа
ова .... максимална нежност..... посебно ми се допадна .....црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:48
ммммм... само задоволително... не се прифаќа ништо под одлично... ќе морам да се потрудам да го достигнам тоа.... намигнување

мислам дека го заборавив најбитното... согласност од страна на партнерката... и максимална нежност од страна на партнерот... барем додека не се случи целосното уживање... намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:45

Леле.... големо благодарам за  опширново објаснување...среќа

ако вака ме  ...припремаш.. мислам советуваш намигнување.... верувам дека ..уживањето  ќе биде .... задоволително............црвенеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:40
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

..ами знам..без да ми потенцираш... среќа

затоа  за тебе ..немам  сочувство ......намигнување ....големо%20гушкање

иначе за темава.... мислам дека  ..ако се подготвени добро ...
двајцата партнери.... не би требало да  е .... болен.....замисленост

ееееееееееее.... како идеше онаа песничката... прво ме палиш, па ме онда хладиш..... плачење

он топик... на место ти е одговорот...добра подготовка, и се е лесно после тоа...

само да те надополнам... аналниот секс не е ни приближно ист со вагиналниот... сепак, треба добро опуштање, максимална хигиена, користење на лубрикант, и пред и се, опуштеност кај партнерката.... за да не би дошло го грчење и слично, за да не би бил многу болен...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:36

..ами знам..без да ми потенцираш... среќа

затоа  за тебе ..немам  сочувство ......намигнување ....големо%20гушкање

иначе за темава.... мислам дека  ..ако се подготвени добро ...
двајцата партнери.... не би требало да  е .... болен.....замисленост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:32
е дефинитивно припаѓам во таа група на луѓе.... намигнувањетрепкањецрвенеењеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:30
..а  јас..... со ....задоволувачки ..дух.... трепкање.........голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2010 во 12:29
мммммм.... тоа е одлично... секогаш сум сакал личности со истражувачки дух... намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.