|
Што мислите за анален секс... |
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма...баш ништо
|
|
Fleksii
Група Регистриран: 02.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne deka zenite ne sakaat analen sex.
Nesakam da kazam ama za analen sex i xigiena treba Sakam da potenciram da napravat klistacija ili klistiranje Kako sakate. Ne deka Zenite nesakaat analen sex tuku nesakaat da pravat klistacija odnosno citenje na crevata od nepotrebni materii _ _ _ _ _ . STo e mnogu delikatno Za da ne se sluci nekoja nepotrebna situacija , treba xigiena Изменето од Fleksii - 02.Јуни.2010 во 20:36 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima... moze tipot imal loso iskustvo prethodno... u princip postojat 2 fantazii vo vrska so sexot koi maskite gi preferiraat... analen sex i ejakuliranje vo ustata na partnerkata.... procentot kazuva deka tie 2 situacii se najbarani od strana na maskata populacija... a sto se odnesuva do crveneenje, znaes deka toa mi e redovna praksa... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste li za shupcenje kje filozofirate
eeeeeeeeej |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....абе НРГ...пак поцрвене
што се однесува на темава... рано наутро една колешка ме здрма убаво...ми вика сакам анален...дечко ми не сака ...пааа..јас не знаев дека постојат и такви ...машко што не сака анален |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа е факт во врска со аналниот секс... ако ја нема таа нежност ќе се случи болка и кај двајцата партнери, и на крај ќе биде целосен неуспех.... а се започнало со огромна желба кај нив...
а што се однесува до партнер што се труди, тоа некако ми е од секогаш... максимално задоволство, за да има и следен пат, и следен... и да остане запаметено... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..Еве уште еден доказ..дека си партнер..што се труди
да ја задоволи партнерката....
ова .... максимална нежност..... посебно ми се допадна .....
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм... само задоволително... не се прифаќа ништо под одлично... ќе морам да се потрудам да го достигнам тоа....
мислам дека го заборавив најбитното... согласност од страна на партнерката... и максимална нежност од страна на партнерот... барем додека не се случи целосното уживање... |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле.... големо благодарам за опширново објаснување... ако вака ме ...припремаш.. мислам советуваш .... верувам дека ..уживањето ќе биде .... задоволително............
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееееееее.... како идеше онаа песничката... прво ме палиш, па ме онда хладиш..... он топик... на место ти е одговорот...добра подготовка, и се е лесно после тоа... само да те надополнам... аналниот секс не е ни приближно ист со вагиналниот... сепак, треба добро опуштање, максимална хигиена, користење на лубрикант, и пред и се, опуштеност кај партнерката.... за да не би дошло го грчење и слично, за да не би бил многу болен... |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ами знам..без да ми потенцираш... затоа за тебе ..немам сочувство ...... ....
иначе за темава.... мислам дека ..ако се подготвени добро ...
двајцата партнери.... не би требало да е .... болен.....
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е дефинитивно припаѓам во таа група на луѓе....
|
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..а јас..... со ....задоволувачки ..дух.... .........
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мммммм.... тоа е одлично... секогаш сум сакал личности со истражувачки дух...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |