|
Македонски бендови |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Katy Peace
Нов член Регистриран: 20.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mислам дека ѕборуваш за Eye Cue: http://www.youtube.com/watch?v=Im7sbOmUuM0 |
|
...Caruso...
|
|
repetitor
Нов член Регистриран: 01.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ko gi isklucime Ansanbal Biljana i slicni majstori moze da gi spomnime kako sovremenici : Anastasija !
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да даевте некој линк - СЕ ИЗНАЧИТАВ ГЛУПОСТИ ...
п.с. Ископајте и некоја постара група 1995-6 до 2004-5 (гаражна - има многу добри банди) доста со ова “новиве“ пластични глупости - “тато купи ми гитара, тато ова мама она ...“ сакам “чкарт“ продукција, сакам гаражен звук Изменето од Tetratka - 03.Ноември.2009 во 22:13 |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.arhangel
2.parheti 3.area 4.foltin 5.mizar 6.leb i sol 7.ne go znam iimeto na edna grupa gi davaat na K-15 mi se dopagat mnogu, imaat spot so eden sladoledcija, vrska nemam kako se vikaat,daj kazete ime |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мора да ги спомнам и Чоканче, многу скулиран рокенрол, постојат на сценава некои дваесет и повеќе години
|
|
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Т.Б Трачери, многу ме веселат
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден од поновите омилени бендови ми е Пазарна инспекција, типците се луди
|
|
|
|
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ијаа добри биле овие монистриве...
Као не ми ги кажавте порано... |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Monistra gi slusav letovo live Bitola sosema interesni . Parketi ludite Bitolcani sekogas me smeat ne znam samo dali toa treba da e kvalitet na bend ama sepak veselo da e:)
|
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеме да се пофалиме со тоа дека имаме одлична сцена, но за жал немаме средства да се докажиме надвор од државата. Од моите омилени бендови на Мак сцената би биле: Hall Of Sins (дефинитивно број 1), Skullcrush, A.T.A,Serpentine Fire,Hatred,Furion,Oblivion,Deadshot (дечките младе груап се, но вложват многу труд и ако продолжат вака за година до две ќе бидат еден од најдобрите македонски бендови), Brain Parasite, SMUT, Maras, Komunalna Higiena, The Author и да не бројам бидејќи нќе нема крај :)
|
|
Рокси
Сениор Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Архангел ми се врв на македонската рок музика. Бев на моторфест кога свиреа и прекрасно си поминав.
Мизар се исто широко познати ама јас не ги слушам, не се мој piece of cake. Иначе, имам забележано кај многу луѓе дека тие што ги обожаваат Архангел не ги обожаваат баш Мизар и обратно, иако не мора ова да е правило. Леб и сол се добропозната приказна, ама не ги слушам мн. Паркети порано многу ги поштував, ги слушав долго пред да постанат широко-познати во Македонијава, ама од ко отидоа на евровизија веќе не се истите. Новите песни не им ги поднесувам, старите сеуште ги слушам. Им бев еднаш на свирка и имаше супер атмосфера. Суперхикс се легенди, добар бенд, уште подобри песни. Бенд кој секогаш може да те развесели и да ти го крене расположението. Широко-обожавани се од народот. The Author се панк бенд од Охрид, имаат добри песни и текстови што лесно можат да ја кренат публиката. Сум била на свирки, двапати кога свиреа на ТБЛ фестот, еднаш на Оди Вежбај во струга, и можеби уште некој пат само не се сеќавам. Има добри бендови во Македонијава кои и не се толку познати, но не ги слушам толку многу за да можам да дискутирам. Има доста амбициозни деца со ненормален потенцијал... вреди да се слушнат. |
|
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мизар, Фолтин........................ги има многу ама ај за сега првите два шо ми паднаа на ум и што во моментов најмноу ги слушам...
Инаку пред некое време ги слушав МОНИСТРА одличен етно бенд...дечките се млади и перспективни... Препорака за сите оние кои ја сакат музиката на Синтезис и co... |
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |