|
Смртоносна магија со помош на жива |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
kocko
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
magìja ne ti ni trebe! klaj mu samo malko od zivata u çaška da ispie, i ujdè cuvèko.
|
||
Бог да чува!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како може некој да ми извади жива од врат? Каде била таа жива?
И најмало количество е отровно а камоли да циркулира низ крв, тоа се итри “гледачи“, ви ја држат негде живата од топломер скриена меѓу нивните прсти и ѓоамити ја вадат од вратот, немам друго објаснение. Сакам и мене некој да ми извади жива, многу сум жива и не мирувам, баш да видам од кај ќе ми ја извади |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zora, ako Gospod e so nas, koj moze da e protiv nas |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
goodhard
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum ziv svedok na takva situacija: Baba mi bese bolna stalno idese na doktori ama nisto, ni kazaa deka vo kumanovsko selo ima nekoj odja sto vadi zivi, otidovme tamo ej pred moi oci i ja izvadi zivata od vratot toaa bese mnogu cudno ne mi se veruvase
|
||
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За личноста да,ама и верници можат да страдаат,не ја зоупотребувајте вербата во Бога мислејќи дека сте неранливи или непобедливи тоа е Богохулие.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
lidijana74
Нов член Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo si misli ti taka |
||
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam licno brat vo hrista na koj mu stavija ziva vo caffe bez da znae i mislam pocnal da se moli zs pocnalo da go gusi li so.i slava na BOG odma povratil i zivta ja povratil
procitav na blue eden koemntar veruav,i kao so pola usta i uste veruam dobro i od mn drugi luje iam slusnato,znaci zborot mi e deka covekot verua vo BOG samo koa dobri rab mu se slucuvaat a koa loso kje mu se sluci odma ja gubi verata ili pak koa ni e arno se po keiv ne ni teknua na BOG a ni se sluci neso odma go barame BOG |
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hah respect + za ova. kakvi magii be cc |
||
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само злите души кои се незадоволни од себе прават лоши работи,но за се има лек.Инаку како информација ,ако користите топломер со жива посебно бидете внимателни,и да се скрши по некоја случајност ви треба посебна стручна служба за деконтаминација,затоа што и од незе се ширело некаква хемикалија која била токсична и на тој начин.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO LABILNA LICNOST I NEVERNICI STRADAAT OD CRNA MAGIJA I ZIVA |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
Individua
Сениор Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zivata ubiva
ne si igrajte deca |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немора во кафе да ти стави....
можело и до 2км појма немам како тоа оди ама жената што ми кажа,и ја извадил оџачар,со посебен магнет и и ја оставил на маса,да ја види со свои очи.... голема била колку нокт се разочарувам кога дознавам колку се расипани некои луѓе |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам нешто потчуено за оловото, го користат бајачите кога баат за страв, го топат а според обликот на стопеното гатаат.
Инаку се согласувам со Глен “Затоа подалеку од прости луѓе, тие имаат ниска интелигенција и се служат најчесто со алтернативни решенија во живот.“ |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |