IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Други хобија
  Активни теми Активни теми RSS - Тетоважата како доживотен белег!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тетоважата како доживотен белег!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 17>
Автор
Порака Обратен редослед
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2007 во 01:10
za mene ja ako se tetoviram bi istetovirala neso sto stvarno ima znacenje za mene i ke pretstavuva eden del od mene koj me obelezuva i pretstavuva kakva sum a sigurno tetovazite treba da imaat znacenje za licnosta sto se tetovira inace zaso bi ja staila ako nema znacenje togas e od moda staena i mn brzo ke zdosadi.
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јули.2007 во 01:38
Дечки држете се на темата па не е само за дали терба да се тетовирамеAngry

Тука фино е објаснето прашањето...

Кон врв
Mizantrop Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 28
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mizantrop Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јуни.2007 во 05:03
Originally posted by DRUZE DRUZE напиша:

Ouch Ako sakate da se zaebete za vek i vekov samo napred.Ouch
Ти Друже си се заебал 100%.
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2007 во 22:50
Ма напред си е напредLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
MIRAVCI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MIRAVCI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2007 во 16:50
Ouch Ako sakate da se zaebete za vek i vekov samo napred.Ouch
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 21:34
Вратете се на темата за желби и сликички тука не ,има друга темаWink

јас си го кажав мојот став и значение ...

жалосно и болно но вистинско и трајноSmile

Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 21:50
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 20:24
Originally posted by Tonchie Tonchie напиша:

Ако е естетика, немаш гајле, само да не биде тенк и под него да не пишува ЈНА Сомбор 76, или нешто такво.

e bas takov tenk sakam samo u senka i bez jna hihi
dudenz
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 03:05
Вии сеа не се шалам со 1 па ауу болен спомен казна , абаш доживотна баш и секој момент ко ке се видам и lovehappuyness да сум пак ми е бедDead ете постигнато е тоа а иначе да се гледа од друг аспек како доживотен белег , како нешто што значи е само мотив правилно избранSmile е сега има и луге кои така се обележуваат не кои мислат се модерни а некој па се шуипаци и онака ако им се свиѓа нешто случајно го бапнуваат н а себе па после ајт у дермамедикаLOLLOLLOL
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 03:00
Ако е естетика, немаш гајле, само да не биде тенк и под него да не пишува ЈНА Сомбор 76, или нешто такво.
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 03:00
Абе да се шкртаме е битно а како што тоа остави на забеганите тетовирачиLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:59
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Е зошто тешка филозофија

Занмнмм бе спомен и значение али лошо е ако се казна од л .искуство зборам!!

ако се навлезе со таква помисла и казна е тешко моите се тоаConfusedErmm

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:58
Е зошто тешка филозофија
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:54
Занмнмм бе спомен и значение али лошо е ако се казна од л .искуство зборам!!

Тешка филозофија али ако се навлезе ConfusedErmm
Кон врв
Tonchie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Поискрен од Мона Лиза

Регистриран: 02.Октомври.2005
Поени: 290
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tonchie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2007 во 02:51
Ае убо е тоа тетоважите.
Ја иам видено на една пиќка, беше тетовирана над газот, многу ме бендиса.

Јас сум ПРО Тетовирање.
А и филмот ми се сфиѓа.

Ај сеа сериоен пост: Иако немам тетоважа, сакам да гледам кај другите луѓе, мажи/жени. Секоја тетоважа, кажува по нешто за оној што ја носи. ДАва личен белег, и траен, добро, некои работи во животот се менуваат, во тој случај тетоважата останува како спомен за некогашен стејт оф мајнд, п‘рснал филинс енд стафф.

Немам потпис, ама имам профил на YouTube
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.