![]() |
|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za mene ja ako se tetoviram bi istetovirala neso sto stvarno ima znacenje za mene i ke pretstavuva eden del od mene koj me obelezuva i pretstavuva kakva sum a sigurno tetovazite treba da imaat znacenje za licnosta sto se tetovira inace zaso bi ja staila ako nema znacenje togas e od moda staena i mn brzo ke zdosadi.
|
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Дечки држете се на темата па не е само за дали терба да се тетовираме
![]() Тука фино е објаснето прашањето... |
|
![]() |
|
Mizantrop ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Ти Друже си се заебал 100%.
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Ма напред си е напред
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MIRAVCI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Вратете се на темата за желби и сликички тука не ,има друга тема
![]() јас си го кажав мојот став и значение ... жалосно и болно но вистинско и трајно ![]() Изменето од SeXY - 21.Мај.2007 во 21:50 |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
e bas takov tenk sakam samo u senka i bez jna hihi |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
Вии сеа не се шалам со 1 па ауу болен спомен казна , абаш доживотна баш и секој момент ко ке се видам и lovehappuyness да сум пак ми е бед
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Ако е естетика, немаш гајле, само да не биде тенк и под него да не пишува ЈНА Сомбор 76, или нешто такво.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Абе да се шкртаме е битно а како што тоа остави на забеганите тетовирачи
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Занмнмм бе спомен и значение али лошо е ако се казна од л .искуство зборам!! ако се навлезе со таква помисла и казна е тешко моите се тоа ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Е зошто тешка филозофија
|
|
![]() |
|
Занмнмм бе спомен и значение али лошо е ако се казна од л .искуство зборам!!
Тешка филозофија али ако се навлезе ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tonchie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Ае убо е тоа тетоважите.
Ја иам видено на една пиќка, беше тетовирана над газот, многу ме бендиса. Јас сум ПРО Тетовирање. А и филмот ми се сфиѓа. Ај сеа сериоен пост: Иако немам тетоважа, сакам да гледам кај другите луѓе, мажи/жени. Секоја тетоважа, кажува по нешто за оној што ја носи. ДАва личен белег, и траен, добро, некои работи во животот се менуваат, во тој случај тетоважата останува како спомен за некогашен стејт оф мајнд, п‘рснал филинс енд стафф. |
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |