![]() |
|
Најдобар филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja glasav za the ring se nadevam deka za istiot se raboti...
toj strasniot so devojceto ![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
wow porasnav so taj film.... nemam zborovi marty bese zakon. i planet of the apes go gledav kako mala i mad max i chucky i freddy si gi sakav. lele boze, ama cudna sum bila ne deka sega sum poarna ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
VRAKANJE VO IDNINATA AMA PRVIOT DEL SAMO ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelmk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
од горе наведените гласав за легенда за есента.интерсна сага за падовите и издигнувањата на едно семејство,
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
![]() |
|
angelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
the godfather e najdobar film(malku 3 del ne e dobar).
nekoj scarface go spomna, i tamu pacino e dobar, ama kum mi e poubav. titanik ne e dobar film. |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Perfume e mnogu dobar film idejata mi se dopaga
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Imam i jas slusnato deka e dobro filmce ama ne sum mnogu po romantikata.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
vo posledno vreme najdobar film sto sum go gledala e notebook.....ama ako resite da go zemete, kupete si palomi za sekoj slucaj...
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Od poslednite Match Point mi ostavi vpecatok.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Piratite od karibite prv del
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Највеќе што ми оставил впечаток филм е Троја, а филм кој највеќе сум го гледал е COOL RUNNINGS
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
moj film
sum vo site shest f**king dela Изменето од anakin - 26.Јануари.2007 во 02:42 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
The Departed. Mnogu postuvam filmovi so koi drzat tenzija ama bas celo vreme ili so drugi zborovi koga ne znaes so ke se sluci. A ovoj film ako ne dobie nagrada e bogami krv ke padne
|
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
предатор многу добар филм |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |