IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Патувања...
  Активни теми Активни теми RSS - Помош при патувања!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош при патувања!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 19:23
За нас не се сеќавам дали некогаш сме имале проблеми... Сега ми текна... Пред некое време кога бев на забар, татко ми се паркираше на тротоар и кога се вративме, некој ги имаше дупнато двете леви гуми.... И татко ми викна пријател пошо му се скрши тоа алатот за мењање и ги сменија....
А ние еднаш (само на тоа се сеќавам) помогнавме на една од Ermm незнам кој град (Тетово или Велес мислам) пошо им се расипа колата и тоа на сред планина а со деца 2 и вечер беше. Татко ми ги однесе децата дома а татково со некој пријател што патувал со нив останаа, незнам зашто....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 16:36
Pretezno cesto patuvam , ne sum imala potreba od intervencija, sepak vozam nov avtomovil.Guma e smeshno d akazam dali znam da menuvam zosto pominatite km vozenje kazuvaat premnogu za mene, kako i za sekoj koj e postojano zad volanot.

Vo situacija se najdov koga trebashe da pomognam da japovikam sos sluzbata hitna na patishata pri nezgodi na patot, se rabotese za povreda na moped (vozac) pri sudir vo avtomobil.Ova bese i toa skoro pred ne cela sedmica.Druga pomosh ne sum imala potreba a i neka e se mirno po patishtata.Vo Italija sekojdnevna guzva taka da sekomu mu posakuvam prijatna vozna kade i da odi...so Gospod napred!
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 14:30
Не ми била потребна помош... сама менувам гуми Approve

а да сум помогнала на извесни дами во менување гума LOLLOLLOL

и еднаш ја дадов службената гума, зашто дечкото беше заглавен ни ваму ни таму парче му беше гумата и немаше резервна, што да правам слатко ми трепна LOLLOLLOLLOL грев ме фати така тажно ко ме погледна EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2006 во 14:17
Дали кога патувате имате обичај да помагате, на оние на кои им треба помош, гума, или слично, или си терате се до вашата дестинација, или цел на патувањето?
Дали вас ви помогнале?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.