|
Маалски удбаш |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене е оближниот член на ОК на СДСМ.
|
|
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
segde gi ima takvite mame mu e*am , ovaa zemja od spioni e dojdena na ova deredze , vnimavaj so kogo zboruvas , zaebancija na strana , spioni su medzu nama sto bi rekol mile kitic hahaha ssamo svaka ti cast za naslovot mnogu me raspolozi , ubav tema
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во муабети со повеќе луге и од лично искуство, излегува дека во соседството имаме шпиончиња на удба дбк или што и да е, многу повеќе отколку што некој би предпоставил. Дали го знаете вашиот маалски удбаш?
Кај мене на пример има едно типче што е вработен во мвр, е некаков џандар во цивилка, и знае да биде многу досаден, да прашува работи кои не се негова работа, да се натура без врска. |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |