|
Во кревет со.... |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | ||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa valjda ja ke sum kriv,
posho ako barala nesho drugo...ondak ja ne ja zadovoluem saglam...epa...
nema drugo, sho drugo...poshteno...
...idemo dalje
|
||
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A shto ako te ulovi so zena u krevet?
Ke si rece:"Lele me smeni za zena!"? ili ke se stavi i on u krevet heheheh |
||
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da, tebe
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МЕНЕ???
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..ТЕБЕ...
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа гледаш...не размислуваме исто. Мене лично тоа не ми смета,затоа и реков-Можеби моите размислувања нема да се совпаднат со вашите... |
||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ccccccccccccccccccc........
|
||
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
MOre posle i na zena mi ke i se falam !!!!!!!!
|
||
DeepBlue
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja gledas - PREKRASNA... Kosata crna, dolga, prava, mislis svila e...Ubava, licna, nasmeana, pleni so pogled...edni oci, golemi, dlaboki, iskreni... usta socna, nasmena, a vo nea biser do biser... Jaziceto slatko, se sto ke kaze vo muzika se pretvora... A vratceto, belo, ubavo, nezno... Ramencata samo za miluvanje, baknuvanje... Racinjata mislis ako gi dopres, ke pocnat da se topat...
A cicki, brat, edni krupni, cvrsti, prkosat na gravitacija... Gradnikot ne gi sobira, preramkite se gledaat, pupkite se nadziraat... Polovinata tenka, tenka, mislis ke ja prefatis so racete, ke ja skrsis... Gazeto oblo, stegnato, kako so shestar nacrtano, samo na rasplod te potseka... A nozeteeee... dolgi, dooolgi, mislis skala ti treba da se kacis... I ubavi, manikirani, ne se srami da pokaze, da se oblece seksi... Mislis ako vlezes vnatre, ke se udavis, ama cel svet ke ja pocuvstvuva tvojata sreka dodeka tones... a posle povtorno ke se rodis... Doterana, namestena, sigurna vo sebe, vo se sto saka... Ti pravi pameten muabet, ti se smeska, erotika zraci od nea... zraci kon tebe... mislis sega ke te zgrabi, ke te raspartali...znaes deka i se dopagjas, TE SAKA TEBE...vo momentov...odma, na masa, tuka... - Nee, jas ... ...moram domce da si odam...zena mi napraila grafff za rucOk... (gleas na saat, a posle kon vratata - kako kon spasot) izvini... ... se gledame pak... |
||
DeepBlue
|
||
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никогаш не се знае, како би изреагирале во тој момент, хех, еве една случка, типот, во кола со швалерката, на раскрсница, се појавува жената, типов мртов, ладен се враќа дома и се прави како ништо да не било, и жената прашува, која ти беше таа, он која? Таа попладнето во колата што беше до тебе, на кратко, вика не сум бил јас тоа, нема врска, некој што личел на мене, згора на тоа уште будала прави... Ехе, има вакви уште приказни, но тие другпат |
||
ВОЧКО
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па се срамам
|
||
воопшто не е важно колку време се дружиш со некој....
важно е како се чувствуваш додека се дружите.... |
||
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesna e temava,ima mnogu da se zboruva megutoa nemam konkreten odgovor.prvo zatoa shto do sega ne sum izneverila,skoro 15 godini jadam samo grav,hahaha,vtoro ne sum razmisluvala ako trgnam i dali ke trgnam vo toj pravec,shto ke se sluci ako me fati.pa neznam stvarno ama mislam deka ako sepak se odluvam na takvo neshto,deka ke bidam umna dane me fati,hahaha,a drugo mislam i da me fati mrtov laden ke e bas toj moment,za posle neznam ama sepak mislam deka nema da ima katastrofalni posledici po nikoj.
|
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |