![]() |
|
Љубов поради што |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
au...kakva materijalna strana,ziti se? i kako moze da stavame ljubov i korist u ist kos? ako nekoj go gleas kako vlez za u diskoteka,za da ti plaka kafinja,za da ti kupue skapi parfemi i garderoba....ja ne gleam kaj e tuka ljubovta?!!! kako moze ljubovta da go ima do tooolku izgubeno svoeto pravo znacenje? imam drugarki sto se muvaat so tipot ako gi casti konjak vecerta,ama istite tie drugarki za 2,3 dena mi doaagat na vrata so kukanje"ama lele,ovoj pa me ostai,mene nikoj ne me saka,zaso ne mozam da si fatam decko za ozbilno".....epa ljubavi,stai si prst na celo!
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
ti blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Alma,srce,smetam deka e najbitno da ima ljubov...Normalno,ako e i materijalno obezbeden jos bolje,ali parte definitivno ne treba da bidat glavniot kriterium.
Ako edinstveniot motiv da bideme so nekogo e materijalna korist,togas pravime nesto podlo,koristoljubivo i nesto sto se granici so prostituiranje.
Sepak ova e samo moe licno mislenje
|
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Ti blagodaram
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Draga Alma izvini sto ti rushime malce temata...a seriozna e ... Daj pomognete na devojkata da se reshi u dilema e gledam ![]() Ja samo ke ti kazam sekoj samiot si go bira svojot pat ... i samiot so toa gi bira posledicite od toa... dal loso dal dobro ... na kraj ke si oceni samiot... ete nindza je rekao svoje ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Ma samo neka ima on potencija(l)
![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Prvoto
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
oti stvarno go sakas nekoj ili oti ce ti bde polesno so toj
|
|
![]() |
|
Bi bile so nekoj zasto navistina ama navistina go sakate ili deka zivotot so nego bi vi bil obezbeden
|
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
I toa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
mislis POTENCIJA ?
![]() ![]() ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
Sigurno misli na pari ... Demek, dali bi bile so nekoj samo ako e dobro situiran?
I sama ke si odgovoram: ne e losho ako nekoj e dobro obezbeden, no i da ne e, ne e tolku strashno... ona shto treba da go ima e potencijal! Изменето од Julija - 11.Октомври.2006 во 22:30 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
A kolku vreme mozes da bides so materijalnoto zadovolna?!
Na pocetok?! Nekoe vreme?! Posle sto...ce se zadovolis so toj prazen i laden zivot... Bez ljubov ni zivotot nema smisla ![]() |
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
Taa be materijalnata,ne ti teknue?!....Nemoj da mi kazes deka ne gi znaes stranite i aglite na ljubovta?
![]() ![]() |
|
I posle mene-POTOP!!!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |