IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов поради што
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов поради што

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 23:07
au...kakva materijalna strana,ziti se? i kako moze da stavame ljubov i korist u ist kos? ako nekoj go gleas kako vlez za u diskoteka,za da ti plaka kafinja,za da ti kupue skapi parfemi i garderoba....ja ne gleam kaj e tuka ljubovta?!!! kako moze ljubovta da go ima do tooolku izgubeno svoeto pravo znacenje? imam drugarki sto se muvaat so tipot ako gi casti konjak vecerta,ama istite tie drugarki za 2,3 dena mi doaagat na vrata so kukanje"ama lele,ovoj pa me ostai,mene nikoj ne me saka,zaso ne mozam da si fatam decko za ozbilno".....epa ljubavi,stai si prst na celo!
Кон врв
Alma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 122
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:59
ti blagodaramTongue
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:57
Alma,srce,smetam deka e najbitno da ima ljubov...Normalno,ako e i materijalno obezbeden jos bolje,ali parte definitivno ne treba da bidat glavniot kriterium.
Ako edinstveniot motiv da bideme so nekogo e materijalna korist,togas pravime nesto podlo,koristoljubivo i nesto sto se granici so prostituiranje.
Sepak ova e samo moe licno mislenje
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:43
Ti blagodaram Wink
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:36
Originally posted by Alma Alma напиша:

oti stvarno go sakas nekoj ili oti ce ti bde polesno so toj

Draga Alma izvini sto ti rushime malce temata...a seriozna e ...

Daj pomognete na devojkata da se reshi u dilema e gledam Wink

Ja samo ke ti kazam sekoj samiot si go bira svojot pat ... i samiot so toa gi bira posledicite od toa... dal loso dal dobro ... na kraj ke si oceni samiot... ete nindza je rekao svojeWink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:34
Originally posted by Julija Julija напиша:

I toa no i potencijal za novi rabotni pobedi
Ma samo neka ima on potencija(l)LOL...ja ako teba ke idam u rabotni pobediLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:34
Prvoto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:33
oti stvarno go sakas nekoj ili oti ce ti bde polesno so toj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:32
Bi bile so nekoj zasto navistina ama navistina go sakate ili deka zivotot so nego bi vi bil obezbeden
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:31
I toa no i potencijal za novi rabotni pobedi
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:29
mislis POTENCIJA ? LOL LOL LOL
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:28
Sigurno misli na pari ... Demek, dali bi bile so nekoj samo ako e dobro situiran?

I sama ke si odgovoram: ne e losho ako nekoj e dobro obezbeden, no i da ne e, ne e tolku strashno... ona shto treba da go ima e potencijal!

Изменето од Julija - 11.Октомври.2006 во 22:30
Кон врв
Dragonfly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Локација: Germany
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dragonfly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:28
A kolku vreme mozes da bides so materijalnoto zadovolna?!
Na pocetok?! Nekoe vreme?!
Posle sto...ce se zadovolis so toj prazen i laden zivot...
Bez ljubov ni zivotot nema smislaTongue
Live long and prosper!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 22:28
Originally posted by nindza nindza напиша:

a kako toa od materijalna strana ?
Taa be materijalnata,ne ti teknue?!....Nemoj da mi kazes deka ne gi znaes stranite i aglite na ljubovta?LOLLOL
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.