|
Симон Трпчески |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да не знае некој дали пак ќе го пуштат, како некоја реприза?
Мислам греота е тоа да не се пушти, барем последниот бис, можат како спотче да му го направат на човекот. Па да го пуштаат нон стоп! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на ТВ.... и баш ми беше криво, ама немаше шанса да отидам...
инаку обично не го испуштам Симонче... |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беше таму или гледаше на ТВ?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас гледав....Симон е единствен наша
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Take Five od Paul Desmond. Lugjeto poveke ja znaat za saxophone od Dave Brubeck. Ова е од пораката од Симон. Му благодарам. |
|
Јас сум мајстор!
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ти кажам случајно свртев, ама не се покајав. Само штета што го погледнав само бис-от. |
|
Јас сум мајстор!
|
UK25
Сениор Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го гледав, али морам да се надоврзам, бидејќи гуглав да видам дали некој весник напишал нешто овој пат... и шуќур има коментари,ама пишува само што свирел на програмата (пошто имале летки да прочитаат изгледа) а за она што го свирел на бис велат ‘популарна џез композиција.’ Па ние бедните што сме немале шанса да го слушнеме ќе нагаѓаме. Јас нагаѓам Прелуд и Пајдушка од Глишиќ! кој погоди без да слушнал добива работно место по македонските весници :(
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво мајсторче ти и тие работи ги следиш а
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали го гледавте концертот на третиот канал на МТВ и ако знае некој која беше последната мелодија, која Симон ја изведе на бис?
Нешто феноменално, незаборавно! |
|
Јас сум мајстор!
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |