|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | ||
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хммм... па последниов пат со мнооогу внимание за да нема повредени чувства (колку се може нели)
па муабетот идеше у насока: можеби ни треба простор, премногу време сме заедно....
ако повторно сакаме да се вратиме во врската тоа е во ред ....
и....
ситуација лудило....
од тогаш уште повеќе време поминуваме заедно
до ден денес не ни е јасно што статус имаме освен ментален блок дека има пријателство меѓу нас...
а коа ке осетиме чудни енергии меѓу нас.... гитла... не се глеаме по цела недела ... и после пак од почеток....
треба некое грубо раскинување а ?
хмм....
што мајка барав.... ?!
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тешко. Но кога мора тоа да се стори го правам во стилот ,,НЕ СВРТУВАЈ СЕ СИНЕ,,.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..se spremam da gi kazam...MAGICNITE ZBOROVI..(idividi podole-pogore,kako ZAGOR raskinuje vezu...!!!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ahahahahahha...abe ajde ziti sve ne izmisluj svashta...i si se smejam jas taka uvek nasmejan da ne me primeti deka sum nervozen, i dok ne ja nadrkam zdravo da mi opne shamar, i ondak stanuem ja poglednuem u ochi, a tamu sho da vidish...tragedija-gricnata usna i propast, jasno ko den...i si idam...cao te sakam-bidi srekna ne se nerviraj...arivederchi bella...
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so e ova be se po tvoe i caoooooooooooooooooo,ma nema ni cao
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...se gubam odednashka i iznenadno ko izgorena kometa, da se chudi sho ja snashlo vishe...
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕКОЛКУ ПАТИ КЕ ЈА ПРЕМИСЛАМ........И ПОСЛЕ СЕ МИ Е СМЕШКА........СО СРЕКА НА ПАТОТ ПОНАТАМУ
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ma goni se u picku materinu...jebem ti mater da ti jebem...pa sleduva..bum ,bam ..tres.pljasss..auuu..leleeee..joooojjjj.. !
zab: sekoja edna, sto dosega ne gi slusnala ovie zborovi od moja usta,ili ne bila vo dadenata situacija od primerot ,i site onie sto go preziveale istoto ,e so mene vo vrska...!!!! Изменето од zagor - 27.Јуни.2008 во 00:50 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja
nikoas ne i raskinuam... Moze ona mene ama ja uvek ostanuem u nadez... I uvek ja cekam.... |
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trpam trpam trpam i koga ke mi prelee casata stanuvam nedostapna
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bitno e tajmingot! (zatoa i zadolzitelno ja nosis doma i sabotiras telefon) |
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скорпијо! Нели реков шшшшшшшш......јавна тајна |
||
|
||
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа колку бил добар важи додека е заедно со дечкото, после тоа излегува на виделина дека всушност и не бил тоооолку добар! |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
truth hurts....i know honey |
||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |