|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama nekogas pretrcuvaat samo taka, so prazni race....na muabet
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa site po doma i samo na kafe da si idat po gosti...e taka
|
|
vivi
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа претрчувањето по влечки три куќи погоре само за на снаата/ќерката/зетот/ синот да му однеси зелниче, тулумби, да и испегла, да и го искапи бебето... и тн... стално ми беше малце морбидно
Причина: снаата го сваќа тоа како - е шо, ја не знам бебето да си го искапам??? фатена да не сум во рацете??? цел ден че ми се мота низ дома, не ми е испеглано сака да кажи??? И шо.... зелник таа поубав прај?? Пуф... не можи да се разбериш.... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе кажи - Бог да чува... Може и на авион да се качат по влечки. И ете ти ги срцките на врата: “Јухуууууу. Ние дојдовме. По влечки.“ |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На милава моја тоа и велам... гледај да бегаме негде, макар во 70 квадрати куќаре...НЕГДЕ ПОДАЛЕКУ (подалеку - поим што означува растојание кои твоите/нејзините неможат да го минат ПО ВЛЕЧКИ!!!)
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробајте го советот и ќе разговараме пак
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво бе Здравко, алал да ти е за советот Јас и мојата свекрва многу си се сакаме. На илјадници километри, а бе ептен сме си мили. Дури и ми фали понекогаш. Да бе, стварно. |
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e тоа е веќе она што треба да биде хахахаха. А не зеле ова невестиве и свекрвите очи си вадат... седнете, ракиичка, салатичка шопска, или во зима топла ракија и туршија. Еден саат два пропијте пројадете, и после секој по свој пат... Подобро е мажот и децата да гледаат чешити отколку кавги
|
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шубо ти текна па после не свекрва-и свекорот нека дојде...и шопска ќе им направам,ќе се измучам ама ќе ги пречекам
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сврти на лута сливовица
наутро најдоброа е.
|
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bre nemojte vakvi muabeti u 8 sabajle...mi presedna kafeto
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Или дисхармонија
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
snaa i svekrva?
sovrsena harmonija
Изменето од Andjelina - 18.Август.2013 во 23:42 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj be decki oladete malku, skoro site snai i svekrvi se isti na pocetokot, potoa se naviknuvaat edna na druga
|
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |