![]() |
|
Снаа и свекрва |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Автор | |
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ama nekogas pretrcuvaat samo taka, so prazni race....na muabet
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
zatoa site po doma i samo na kafe da si idat po gosti...e taka
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Тоа претрчувањето по влечки три куќи погоре само за на снаата/ќерката/зетот/ синот да му однеси зелниче, тулумби, да и испегла, да и го искапи бебето... и тн... стално ми беше малце морбидно
Причина: снаата го сваќа тоа како - е шо, ја не знам бебето да си го искапам??? фатена да не сум во рацете??? цел ден че ми се мота низ дома, не ми е испеглано сака да кажи??? И шо.... зелник таа поубав прај?? Пуф... не можи да се разбериш.... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
А бе кажи - Бог да чува... Може и на авион да се качат по влечки. ![]() И ете ти ги срцките на врата: “Јухуууууу. Ние дојдовме. По влечки.“ ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
На милава моја тоа и велам... гледај да бегаме негде, макар во 70 квадрати куќаре...НЕГДЕ ПОДАЛЕКУ (подалеку - поим што означува растојание кои твоите/нејзините неможат да го минат ПО ВЛЕЧКИ!!!)
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Пробајте го советот и ќе разговараме пак
![]() |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Браво бе Здравко, алал да ти е за советот ![]() ![]() Јас и мојата свекрва многу си се сакаме. ![]() На илјадници километри, а бе ептен сме си мили. Дури и ми фали понекогаш. Да бе, стварно. ![]() |
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
шубо ти текна
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сврти на лута сливовица
![]() наутро најдоброа е.
|
|
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
a bre nemojte vakvi muabeti u 8 sabajle...mi presedna kafeto
![]() |
|
![]() |
|
Или дисхармонија
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
snaa i svekrva?
sovrsena harmonija
![]() Изменето од Andjelina - 18.Август.2013 во 23:42 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
aj be decki oladete malku, skoro site snai i svekrvi se isti na pocetokot, potoa se naviknuvaat edna na druga
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |