![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Znakce,,,dobri ti se vicevite
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Traj~e
se vratil od bojno pole od Avganistan celiot iskr{en. Go sretnal Pero i go
pra{al kako nastradal. -Ostaj,
bevme na voena misija i mi gi utepaa site drugari i ostanav sam. Po~naa po mene
da pukaat so mitralezi i snajperi i nikako da me pogodat. Potoa po~naa da me
ga|aat so zoqi i minofrla~i, a jas legni-tr~aj im izbegav od domet. Potoa
pratija avion po mene, a jas levo-desno i nikako da me pogodi i mu snema
municija. Na kraj sleta avionot i pilotot koga mi izleze so edna hebla me utepa
od mavawe. |
|
![]() |
|
|^-_-^| ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 115 |
Mujo sobral pari da kupi Ferari, ama mu falel samo eden dolar. Odi toj kaj eden prosjak i mu vika: - Daj mi eden dolar da kupam Ferari. Prosjakot mu veli: - Eve ti dva dolara kupi edno i za mene. |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ЧОВЕКОВ НЕМАШЕ УСПЕХ КАЈ ЖЕНИТЕ И ОТИДЕ НА ДООБУКА ЗА НА САФАРИ ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
NOPE rabotev nesto i slucajno zirnav i koga sto da vidam ti sama i se prashuvam sta ce zena sama u kafani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Traj~e oti{ol kaj Pero na gosti i se opijanile tolku mnogu {to re{il tamu da prespie. Sabajleto koga se razbudil Traj~e, Pero mu vika 1:0 za mene. - Traj~e: A zo{to? - Pero: Ti koga spie{e jas ti go opnav edna{
i sega e 1:0 za mene. Posle mesec dena Traj~e povtorno oti{ol kaj Pero se
opijanile i zaspale. Sabajleto koga se razbudile Traj~e mu vika na Pero 1:1. - Pero: A, zo{to? - Traj~e: pa koga zaspa jas te opnav i sega
sme 1:1. - Pero: Abe ti normalen li si pa jas
pro{liot pat se zafrkavav. - Traj~e: Toga{ 1:0 za mene. |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Znakce..a ti tuka si bilo....voajerce a??
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
B]
otisol nekoj starec na doktor.... - doktoreeee... immmam gooolem problem... - kazi chiche... prvo kolku godini imas? - aaamiii 90 i kusurrr... - kazi go problemot.... - druuugarot mi veli deka pravi po deset pati navecher... nesto ne e vo red so mene.... doktorot: - chiche ami i ti velimu deka pravis po dvaeset pati na vecer ... heheeee... AJDE SLEDEJKI ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aha te nacekav sama
sega si samo moja ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ovoj paparazzo odi da go slika Djordje Bushaviot ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aloo...kaj mi zaminavte site
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Na dime kolega..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
МАРКО КОЛЕГАВА ИМА 101% НА УСПЕХ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПОАРНО МИ Е КОГА СЛИКАМ САМО ЖЕНИ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |