|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е бидејќи сакаш модератор да си тамо,ајде придружи ми се на админот твој Милег во суспензијата.
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
aceboy_sk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.net мислам дека е надобар форум често го посетувам [/QUOTE]I ja isto i moderator sum tamu a sestra mi administrator.[/QUOTE]
Фамилијарно го одржавате а [/QUOTE]Ona go napravi pa jas pobarav da bidam moderator na fudbal i na seir. I me stavi moderator. Ima uste nekolku moderatori a vazna i mileg se administratori. Sestra mi me prasa dali sakam administrator ama koj ke se bavta vo admin panelot. Jas s i sakam moderator na fudbal oti sum po fudbalot a na seir oti sum golem seirdzija i majtapdzija Изменето од Flix - 11.Февруари.2010 во 19:47 |
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Фамилијарно го одржавате а Изменето од Flix - 11.Февруари.2010 во 19:45 |
|||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde be Изменето од Flix - 11.Февруари.2010 во 19:47 |
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na nieden! mislam....samo na eden!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На многу...и не стигнувам на сите да се логирам во еден ден...па затоа и побарав бришење на корисничково име од овде...ама поарно што не ми го избришаа...пишман се сторив
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
makpcworld, makwarez, informaticari, djgenius, idividi, kajgana, selenawebs, ultimatemetal, ubuntuforums, forummusic, amon amarth...etc
nekade sum na okolu 15-20 forumi |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
idividi и kajgana...
|
|||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
епа се надополни листата кај мене:
makpcworld, djgenius, forummusic, informaticari, idividi, kajgana, duri nekoi i gi zaboraviv |
|||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
има баѓи.... ама овај нај многу си го сакам
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Идивиди
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па на македноски само на ИдиВиди... ама на страниски сум Flash Forum и C++ Forum
|
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Веке само 100% Идивиди
|
|||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Остај не треба не ме ни интересира. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |