|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам искуство со вас и определено нема да ми е тешко да ви разбирам
п.с.моето умилено местенце во Македонија -Куманово
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A inace mora da pregovaramo s's administratora da cepamo kumanovski na cel forum pa koj razbere -razbere...
Bravo za Emila za slike, abe s'lza mi potece sto se vika... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка на крај од последан час на свои ученици им вика:
Јутре немој некој да не е дошја у школу, мора да правите сви тест и нејќу да чују оправдање од тип, болан сам, мама не ме пушти, дедо ми умреја, успа се и слично. И ете ти га едно дете од задњу клупу вика: Учителке, а ако неможу да дојду због сексуалну исрцпеност? Ајде, ајде можете Ви и с'с другу руку па пишуете! (Бодети, пикав ми се под кожу, овј је поздрав за тебе) Изменето од maria_magdalena - 11.Јануари.2010 во 23:23 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум бил неколку пати во Куманово и сум запознал кумановсци повеќе пати и барем оние кои сум ги видел се многу пријатни и како што кажа марија, го имаат еден од најинтересните дијалекти во земјава
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред 2 дена во “Апче“:-Ја ќу тулумбу. Сс повише шербет“-и толку ми требаше .
Ги обожавам Кумановци, уживам во дијалектот, особено ги сакам затоа што се шегаџии невидени |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глен цепка на кумановски
Имам братучеди во Куманово... И познавам многу луѓе од ова место... Можам само да кажам дека се дружељубливи и повеќето се кафански луѓе |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тугооо, овој Куманово ли е, што ли ќе е? Не мож да га препознају, поготово сс нов кеј и нову граѓу у центар.
Браво за Кумановци
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
м
Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 17:27 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кеј Куманово Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 17:22 |
|
Внеси реплика | страница <12345 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |