|
Утрински програми |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
niedna od utrinskite programi na nasite televizii ne e nesto.Pred nekolku godini MTV imase odlicna utrinska programa, megjutoa gi nema veke tie voditeli... jas ja gledam hrvatskata
|
|
Darlaaa
Нов член Регистриран: 11.Март.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
im zaviduvam na site koi imaat vreme da gledaat utrinska programa , pa bilo koja da e , sekogas ima po nesto interesno da se vidi ili slusne
....utrinska programa da , ama na radio , na pat do rabota |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da gledas utrinska programa neli treba da stanes nautro???
Ne, ne gledam,nemam vreme |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas za teletabisi
ekooooo , vreme e za tani papa
inace gledam po nekad Zurnal Изменето од SeXY - 18.Февруари.2007 во 14:30 |
|
JASNA27
Сениор Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utrinski programi sledam do 4 h sabajle |
|
vesni
Сениор Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaa Ane od zurnal ne e za utrinska programa...go rasipuva denot....
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dragon ball sto ne davaat vise se kaam:) |
|
Stevan
Нов член Регистриран: 19.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку е закаснет одговоров, ама како вработен во А1 Телевизија ви гарантирам дека утринската програма апсолутно секогаш оди во живо.
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
алал да ви е шо можете да си дозволите да погледнете нешто и наутро |
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наутро, единствено нешто што ми се допаѓа е еден дел од "Рано.Ден." и тоа емисијата за јазикот на глувонемите. Прекрасно нешто. Барем човек ќе научи нешто ново, па да комуницира и со нив..........
|
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ретко...само ко ќе немам шо да прам...раноден е срање...а журнал ми е ОК...
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da gi gledam nekogas i stvarno nekogas ima interesbi raboti da se vidat icujat!Dobri se i ovi nasive a Zurnal poveke mi s dopagja pokrs se voditelite i pointeresni prilozi ima otkolku vo Rano den
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od ona sto go vidov na TV kako utrinska programa e mnogu loso, pred se sodrzinata na programite kako i losite voditelki i losiot enterier znaci ni na A1 nitu Sitel
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |