![]() |
|
Кризи во Бракот |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Do sega ne sum imala nikakva kriza, ustvari nie i mnogu retko se karame, a ako voopsto se karame toa e za glupost kako na pr. mesanje vo kompjuter... ama sekoj si ima svoj... taka da i tuka nema problem...
Mi se cini poveke krizi imav pred da se omazam... ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Normalno e da nema kriza vo brakot...
No dokolku ja ima... znaci deka ima izvor... treba toj izvor na kriza de se isusi!!! ![]() |
|
![]() |
|
ribari ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јули.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
vo sekoj brak ima kriza ali sekoja kriza ima nacin dase resi na dobar nacin jassum vo brak -12 -godini i negledam nekoi problemi danemozat na miren nacin dase resat samo treba iskrenos i se keide kako podmackano
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
pa normalno e deka ima krizi vo brak... samo delfince ubavo kaza...... treba umesnost i so niv covek da se spravi.....
se dodeka ima ragovor so partnerot, se dodeka vi e ubavo zaedno da go ispiete utrinskoto kafe.... nema kriza...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
кризите намаат правила некој ги имаат често некои многу ретко .......начинот на справување е вистинското прашање ....љубовта , толеранцијата , почитувањето еден кон друг....се фактори кои помагаат во тоа практичен совет....гледаш ли дека е крајно ,,запален,, колку и да не се согласуваш не оди контра....нека му помине лутината....после не оставај така ...отвори ја темата во мирна атмосвера...:) Изменето од Delfin - 18.Август.2006 во 22:43 |
|
![]() |
|
maja 30 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
mnogu luđe kažuvaat deka kriza vo brakot ima na tri godini i takanarečena kriza na sedum godini e sega tie što se podolgo vo brak neka kažat i delat iskustva
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |